Μαϊάμι Χιτ: Ζήλεψε ο… Ντουράντ

Μαϊάμι Χιτ: Ζήλεψε ο… Ντουράντ

Τα κατορθώματα του Λεμπρόν Τζέιμς με τους Μαϊάμι δεν αφήνουν ασυγκίνητο των Κέβιν Ντουράντ ενόψει του αποψινού αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Chesapeake Energy Arena».

Ο «βασιλιάς», άλλωστε, έχει συμπληρώσει σερί έξι παιχνιδιών με τουλάχιστον τριάντα πόντους και 60% στα σουτ εντός παιδιάς. Από την πλευρά του, ο 3-φορές πρώτος σκόρερ του NBA έχει πετύχει αντίστοιχο συνδυασμό σε πέντε μόλις ματς του φετινού πρωταθλήματος. Παραδέχθηκε, πάντως, πως οι επιδόσεις του Τζέιμς του δίνουν επιπλέον κίνητρο αναφορικά με την αγωνιστική βελτίωσή του.

Απόψε (15/02, 03:00), μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνατότητές του απέναντι στον αυτοαποκαλούμενο «βασιλιά», καθώς οι Θάντερ υποδέχονται τους εκπρόσωπους της Φλόριντα. Σημειώνουμε πως η ομάδα του Σκοτ Μπρουκς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αν εξαιρεθεί ο Τζέρεμι Λαμπ (μέση). Αντίθετα, οι Χιτ θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ουντόνις Χάσλεμ, o οποίος δεν ξεπέρασε τραυματισμό στο πόδι και θα αντικατασταθεί στο βασικό σχήμα του Έρικ Σποέλστρα από τον Σέιν Μπατίερ.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μίλερ ξεπέρασε ίωση και αναμένεται να επιστρέψει κόντρα στους Θάντερ. Τέλος, οι Χιτ πρόσθεσαν και τον Ντέξτερ Πίτμαν στο βασικό ρόστερ, ο οποίος υποβιβάστηκε πρόσφατα για τρίτη φορά στους Σιου Φολς Σκάιφορς της D-League. Σημειώνουμε πως ο 24χρονος σέντερ έχει μέσους όρους 12.4 πόντων και 8.8 ριμπάουντ σε δεκαπέντε αγώνες της τρέχουσας σεζόν του NBDL.



Έρχεται έκτακτο επίδομα για το Πάσχα: Ποιους αφορά
Έρχεται έκτακτο επίδομα για το Πάσχα: Ποιους αφορά
Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε το «τέλος» του Γκορέτσκα
Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε το «τέλος» του Γκορέτσκα
ΑΕΚ: Στην Ελλάδα για την «Ένωση» ο Χακίμ Σαχαμπό
ΑΕΚ: Στην Ελλάδα για την «Ένωση» ο Χακίμ Σαχαμπό
Αταμάν: «Βασικό κομμάτι του μπάσκετ μου οι έξυπνοι γκαρντ»
Αταμάν: «Βασικό κομμάτι του μπάσκετ μου οι έξυπνοι γκαρντ»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved