Σικάγο Μπουλς: Νοά… ντύσου

Σικάγο Μπουλς: Νοά… ντύσου

Ο Γιοακίμ Νοά έθεσε σαν στόχο το επόμενο ματς των Σικάγο Μπουλς αναφορικά με την επιστροφή του, αλλά χθες πέρασε πρωτότυπη περιπέτεια.

Συγκεκριμένα στέλεχος του NBA προσέγγισε τον Γάλλο διεθνή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους Ιντιάνα Πέισερς και του ζήτησε να αλλάξει… ρούχα. Ήταν μεν ανενεργός λόγω πελματιαίας απονευρωσίτιδας, αλλά βρέθηκε στον πάγκο των «ταύρων», ώστε να στηρίξει την ομάδα του Τομ Θίμποντο. Ωστόσο αγνόησε τους κανονισμούς ενδυμασίας του «μαγικού» κόσμου, οι οποίοι θεσπίστηκαν το 2005 και προβλέπουν τουλάχιστον μπουφάν και τζιν!

«Πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβη. Μου ζήτησαν να αλλάξω και το έκανα. Δεν μου αρέσουν τα τζιν, αλλά ήθελα να είμαι δίπλα στα παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νοά, ο οποίος φιλοδοξεί να επιστρέψει στο ματς (08/02, 05:30) με τους Ντένβερ Νάγκετς του Κώστα Κουφού στο «Pepsi Center». Δεν έχει ξεκινήσει, όμως, προπονήσεις, οπότε ο Ταζ Γκίμπσον παραμένει φαβορί για την κατάληψη της θέσης του βασικού σέντερ απέναντι στον Έλληνα διεθνή.

Στο περιθώριο είναι επίσης οι Κερκ Χάινριχ και Ντέρικ Ρόουζ. Θυμίζουμε πως ο πρώτος πλέι-μέικερ αναμένεται να χάσει τουλάχιστον δύο ακόμα ματς και πως ο πρώην MVP του NBA θα γυρίσει λίγο μετά την ολιγοήμερη διακοπή για το ετήσιο All Star Game.



Ατρόμητος: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Γκουγκεσασβίλι
Ατρόμητος: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Γκουγκεσασβίλι
ΑΕΚ: Δανεικός στη Ρίζερπορ ο Πιερό
ΑΕΚ: Δανεικός στη Ρίζερπορ ο Πιερό
ΟΦΗ: Επίσημος ο δανεισμός του Νίκου Αθανασίου από τον Ολυμπιακό
ΟΦΗ: Επίσημος ο δανεισμός του Νίκου Αθανασίου από τον Ολυμπιακό
Άρης: Δανεικός στην Χουάρες ο Μόντσου
Άρης: Δανεικός στην Χουάρες ο Μόντσου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved