Ντένβερ Νάγκετς: Στα πιτς ο Μακ Γκι

Ντένβερ Νάγκετς: Στα πιτς ο Μακ Γκι

Αποκλείστηκε ο Τζαβέιλ Μακ Γκι από το αποψινό παιχνίδι των Ντένβερ Νάγκετς με τους Χιούστον Ρόκετς, οπότε ο Τιμοφέι Μοζγκόφ θα συνεχίσει σαν αναπληρωματικός του Κώστα Κουφού.

Στην πρώτη απουσία του Μακ Γκι λόγω τραυματισμού, ο Έλληνας σέντερ έπαιξε για 36 λεπτά. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και σήμερα (31/01, 04:00), όταν οι «σβώλοι» θα υποδεχτούν τους Ρόκετς. Από την πλευρά του, ο Μοζγκόφ αποκτά μεγάλη ευκαιρία, ώστε να αποδείξει πως αξίζει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, καθώς είναι εκτός rotation από το ξεκίνημα της σεζόν.

Στο μεταξύ, ο Τζούλιαν Στόουν υποβιβάστηκε στην D-League.Άλλωστε ο Τζορτζ Καρλ δεν έχει δείξει εμπιστοσύνη στον 24χρονο γκαρντ, ο οποίος έχασε το πρώτο κομμάτι του 2012-13 λόγω τραυματισμού. Από την άλλη, οι «ρουκέτες» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες στο «Pepsi Center».

Ακόμα, ανακοινώθηκαν οι παίκτες, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο φετινό Rising Stars Challenge (16/02, 04:00), το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του εκδηλώσεων του NBA για το ετήσιο All Star Game. Από τους Νάγκετς και τους Ρόκετς επιλέχθηκαν οι Κένεθ Φαρίντ και Τσάντλερ Πάρσονς, αντίστοιχα. Φυσικά ο δεύτερος θα έχει πλεονέκτημα έδρας, αφού το παιχνίδι θα γίνει στο «Toyota Center».

Όπως και πέρσι, οι Τσαρλς Μπαρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ θα συμμετάσχουν σε διαδικασία ντραφτ, ώστε να δημιουργηθούν οι Team Chuck και Team Shaq. Σημαντικότερη παρουσία είναι ο Κάιρι Έρβινγκ, ο οποίος επιλέχθηκε και για το ίδιο το All Star Game.

Παρακάτω όλες οι επιλογές:
Rookies: Χάρισον Μπαρνς (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Μπράντλι Μπιλ (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς), Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (Σάρλοτ Μπόμπκατς), Αντρέ Ντράμοντ (Ντιτρόιτ Πίστονς), Ντάμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Αλεξέι Σβεντ (Μινεσότα Τίμπεργουλφς), Τάιλερ Ζέλερ (Κλίβελαντ Καβαλίερς) και Άντονι Ντέιβις (Νιου Ορλίνς Χόρνετς).

Sophomores: Κένεθ Φαρίντ (Ντένβερ Νάγκετς), Κάιρι Έρβινγκ (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Μπράντον Νάιτ (Ντιτρόιτ Πίστονς), Καούχι Λέοναρντ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Τσάντλερ Πάρσονς (Χιούστον Ρόκετς), Κλέι Τόμπσον (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Τριστάν Τόμπσον (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Κέμπα Ουόλκερ (Σάρλοτ Μπόμπκατς) και Νίκολα Βούτσεβιτς (Ορλάντο Μάτζικ).

Τέλος η λίγκα αναγνώρισε δύο κρίσιμα διαιτητικά λάθη προγενέστερων αγώνων. Το πρώτο αφορά τους Νάγκετς, καθώς εκτιμήθηκε πως ο Αντρέ Ιγκουοντάλα έκανε φάουλ στον Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς, όταν έκλεψε την μπάλα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Αναφέρθηκε επίσης πως το επιθετικό φάουλ του Ο Τζέι Μέιο στο χθεσινό παιχνίδι των Ντάλας Μάβερικς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ήταν στην πραγματικότητα αμυντικό του Ρόνι Πράις!



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved