Μαϊάμι Χιτ: Δεύτερο δεκαήμερο για «Birdman»

Μαϊάμι Χιτ: Δεύτερο δεκαήμερο για «Birdman»

Μόνιμο συμβόλαιο με τους Μαϊάμι Χιτ εξασφάλισε ο Τζάρβις Βαρνάντο, ενώ ο Κρις Άντερσεν απέσπασε δεύτερο δεκαήμερο και μάλλον θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Άλλωστε ο Γκρεγκ Όντεν, τον οποίο «κυνηγούν» επίσης οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, στοχεύει στην επόμενη σεζόν, όχι στην τρέχουσα. «Απλά ετοιμάζομαι και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος τη νέα χρονιά. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί» δήλωσε σχετικά ο πρώην σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οπότε οι ενδιαφερόμενες ομάδες δύσκολα θα προχωρήσουν σε άμεση απόκτησή του. Πάντως ο 25χρονος Αμερικανός εκτιμάται πως θα μιλήσει με ανθρώπους των Χιτ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Για αυτό, λοιπόν, φαντάζουν λογικές οι δύο προαναφερόμενες μεταγραφικές κινήσεις των πρωταθλητών NBA. Αργά και σταθερά, μάλιστα, ο «Birdman» αναμένεται να πάρει σημαντικότερο ρόλο στο rotation, καθώς έχει καλύψει τις απαιτήσεις του τεχνικού επιτελείου, που πιστεύει πως δεν θα εμπλακεί σε νέα περιπέτεια.

Σήμερα (31/01, 03:00) οι Χιτ δοκιμάζονται στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς και ο Έρικ Σποέλστρα θα έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του. Άλλωστε ο Κρις Μπος συμμετείχε στο πρωινό ζέσταμα ξεπερνώντας ενοχλήσεις σε δάκτυλο ποδιού, οι οποίες τον κράτησαν εκτός της χθεσινής προπόνησης. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι προτίθενται να στηρίξουν περισσότερα συστήματα πάνω στον 26χρονο φόργουορντ/σέντερ, ώστε να αυξηθούν τα σουτ του.

Στα των Νετς κυριαρχεί η κλήση του Μπρουκ Λόπεζ στο All Star Game, καθώς ο κομισάριος του NBA, Ντέιβιντ Στερν, αντικατέστησε τον τραυματισμένο Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς με τον 24χρονο σέντερ. Ο προπονητής της Ανατολής είναι εκείνος, που θα επιλέξει τον παίκτη, που θα πάρει τη θέση του άτυχου πλέι-μέικερ στη βασική πεντάδα. Σημειώνουμε πως οι πρωτοπόροι της περιφέρειας θα στείλουν τον κόουτς τους στο Χιούστον, οπότε ο Σποέλστρα μάλλον θα αναλάβει τη συγκεκριμένη ευθύνη.

Στους Νεοϋορκέζους υπάρχει επίσης η γρίπη του Ντερόν Ουίλιαμς, η οποία προκάλεσε απουσία και από το πρωινό ζέσταμα του Πι Τζέι Καρλέσιμο. Δύσκολα, όμως, ο «D-Will» θα αποκλειστεί από το αποψινό ματς με τους Χιτ, αλλά φαίνεται πως ο Σι Τζέι Ουότσον θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες. Ακόμα, ο Ρέτζι Έβανς ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δεν εντυπωσιάστηκε από την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον σύλλογο της Φλόριντα: «Δεν σημαίνει κάτι. Ήταν σεζόν με lockout». Κριτική στην αντίπαλη ομάδα άσκησε και ο Λεμπρόν Τζέιμς, καθώς χαρακτήρισε βιαστική την απόφαση αναφορικά με την απόλυση του Έιβερι Τζόνσον.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved