Μπρούκλιν Νετς: «Μία χαρά είμαστε χωρίς Χάουαρντ»

Μπρούκλιν Νετς: «Μία χαρά είμαστε χωρίς Χάουαρντ»

Ούτε οι Μπρούκλιν Νετς επιβεβαιώνουν τις φημολογίες περί απόκτησης του Ντουάιτ Χάουαρντ και ανταλλαγής του Μπρουκ Λόπεζ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ντερόν Ουίλιαμς πρόσφερε… ψήφο εμπιστοσύνης στον Λόπεζ: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τον Μπρουκ. Ο Μπρουκ είναι ο σέντερ μας. Είναι σε επίπεδο All Star από το ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν πιστεύω πως θα φύγει».

Είναι γνωστό πως ο «D-Will» επηρεάζει καταλυτικά τις αποφάσεις της διοίκησης σε μεταγραφικά θέματα. Ο ίδιος, άλλωστε, απαίτησε πέρσι τον Χάουαρντ για συμπαίκτη, αλλά οι τότε Νιου Τζέρζεϊ Νετς δεν τα βρήκαν με τους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι τον παραχώρησαν τον «σούπερμαν» στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, οι Νεοϋορκέζοι επανήλθαν στο προσκήνιο μέσω φημολογούμενης τριπλής ανταλλαγής, η οποία φέρνει τον 27χρονου σέντερ στο Μπρούκλιν. Διαρρέει, όμως, πως οι Νετς δεν πρόκειται να προσφέρουν πλειάδα επιλογών ντραφτ στους «λιμνάνθρωπους», καθώς ο Ουίλιαμς πιστοποιεί πως δεν είναι πλέον… απελπισμένοι αναφορικά με ανταλλαγή του Χάουαρντ, ούτε είναι το ίδιο «ζεστοί» σχετικά με «θυσία» του Λόπεζ.

Εν τω μεταξύ υποβίβασαν τους Τορνίκε Σενγκέιλα και Τάισον Τέιλορ στους Σπρίνγκφιλντ Άρμορ της D-League. Επίσης, το δεκαήμερο συμβόλαιο του Ντέμιον Τζέιμς δεν ανανεώθηκε, οπότε ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα επιστρέψει στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της λίγκας όντας unrestricted free agent σε επίπεδο NBA.

Άλλωστε ο Πι Τζέι Καρλέσιμο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ενόψει της αποψινής αναμέτρησης (24/01, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center», οπότε δημιουργήθηκε περιθώριο για τις παραπάνω κινήσεις. Πάντως οι Νετς «τρέχουν» σερί οκτώ ηττών στη Μινεάπολις, οπότε στο σημερινό ματς θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον αποδεκατισμό του αντίπαλου ρόστερ και να σπάσουν την αρνητική παράδοση.

Σημειώνουμε πως ο Αλεξέι Σβεντ δεν θα παίξει, αν και προπονήθηκε χθες, καθώς δεν ξεπέρασε πλήρως τραυματισμό στον αστράγαλο. Στο περιθώριο είναι επίσης οι Νίκολα Πέκοβιτς, Κέβιν Λοβ, Μάλκολμ Λι, Τσέις Μπάντινγκερ και Μπράντον Ρόι…

Αντίθετα, ο Αντρέι Κιριλένκο είναι διαθέσιμος. Μάλιστα ο Ρώσος φόργουορντ υποστήριξε πως σκοπεύει να συνεχίσει στους «λύκους» και τη νέα σεζόν ενεργοποιώντας το καλοκαίρι τον όρο περί μονομερής και μονοετής επέκτασης του συμβολαίου του. Τέλος, ο Ρίκι Ρούμπιο, που είναι επίσης ενεργός, ομολόγησε πως αισθάνεται ακόμα πόνο στο γόνατο θέλοντας να δικαιολογήσει τον περιορισμό της εκρηκτικότητάς του έπειτα από την επιστροφή στη δράση.



Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved