Λος Άντζελες Λέικερς: Δεν ασχολείται με σενάρια ο Χάουαρντ

Λος Άντζελες Λέικερς: Δεν ασχολείται με σενάρια ο Χάουαρντ

Φουντώνουν πλέον οι φημολογίες για ανταλλαγή του Ντουάιτ Χάουαρντ στους Μπρούκλιν Νετς, αλλά ο «σούπερμαν» δηλώνει συγκεντρωμένος στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Άλλωστε ο ίδιος ο 27χρονος σέντερ δεν έχει λόγο επί του θέματος, καθώς οι Λέικερς μπορούν να τον ανταλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Φαίνεται, μάλιστα, πως εξετάζουν σοβαρά την προοπτική παραχώρησης του Χάουαρντ πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, στις 21 Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε πως ο άλλοτε παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ θα γίνει unrestricted free agent το επόμενο καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, οι Ντάλας Μάβερικς και οι Ατλάντα Χοκς διατηρούν τον απαραίτητο χώρο στο salary cap, ώστε να αποκτήσουν τον ύψους 2.11 σέντερ σαν ελεύθερο.

Χθες προέκυψε σενάριο για μεταφορά του Κέβιν Λοβ στους «λιμνάνθρωπους», του Μπρουκ Λόπεζ στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς και του Χάουαρντ στους Νετς, που φαντάζει λογικό. Φυσικά δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, αλλά το δεδομένο είναι πως οι Νεοϋορκέζοι ήθελαν από πέρσι τον Αμερικανό διεθνή, αλλά δεν μπόρεσαν να τα βρουν με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Από την πλευρά του, ο GM των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων», Μιτς Κούπτσακ, ισχυρίστηκε πως δεν θα προχωρήσει σε άμεση ανταλλαγή, ούτε αναφορικά με τον Χάουαρντ, ούτε αναφορικά με τον Πάου Γκασόλ, που συγκεντρώνει, σύμφωνα με βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες, περισσότερες πιθανότητες παραχώρησης. Τόνισε, άλλωστε, πως πιστεύει ότι ο Μάικ Ντ’ Αντόνι θα ανατρέψει τα τωρινά δεδομένα, που φέρνουν τους Λέικερς σε δύσκολη θέση.

Άλλωστε ο 61χρονος κόουτς διοργάνωσε εσωτερικό μίτινγκ, στο οποίο ζήτησε τον λόγο από όλους τους παίκτες. Δεν διέρρευσαν αναλυτικά αποτελέσματα της συνάντησης, αλλά σύμφωνα με ενδείξεις διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη του ρόστερ…

Εν τω μεταξύ, ο Τζόρνταν Χιλ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο Νάσβιλ. Θυμίζουμε πως τραυματίστηκε στις 6 Ιανουαρίου και πως έξι ημέρες αργότερα κρίθηκε απαραίτητη επέμβαση στο αριστερό πόδι. Πλέον ακολουθεί περίοδο εξάμηνης αποθεραπείας για τον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ.

Πλην του Χιλ, ο Στιβ Μπλέικ παραμένει στα πιτς, οπότε δεν είναι διαθέσιμος για το αποψινό ματς (24/01, 03:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις στο «FedExForum». Από τις «αρκούδες» θα απουσιάσει ο Κουίνσι Ποντέξτερ, αλλά στο ρόστερ προστέθηκε ο Κρις Τζόνσον μέσω δεκαήμερου συμβολαίου.

Ο undrafted γκαρντ/φόργουορντ προέρχεται από 21 παιχνίδια D-League με τους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς. Με την προσθήκη του, το ρόστερ του Λάιονελ Χόλινς έφτασε στα δώδεκα μέλη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προστεθούν και άλλα, καθώς δημιουργήθηκε χώρος για απόκτηση free agent ύστερα από την ανταλλαγή τριών παικτών στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Μεταξύ άλλων «ακούγεται» η περίπτωση του Τζος Τσίλντρες, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από τους Μπρούκλιν Νετς. Επίσης, οι Σαμάρντο Σάμουελς, Ντελόντε Ουεστ, Μπιλ Ουόκερ, Σάσα Βούγιασιτς, Έντι Χάουζ, Μίκα Ντάουνς και Τζο Ίνγκλις είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

Τέλος σημειώνουμε πως οι Νιου Γιορκ Νικς ξεπέρασαν τους Λέικερς στην κατάταξη του «Forbes». Οι δύο συγκεκριμένες ομάδες είναι οι μοναδικές που αξιολογούνται πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, καθώς οι Σικάγο Μπουλς ακολουθούν στην τρίτη θέση με 800 εκατομμύρια δολάρια.

Παρακάτω ολόκληρη η κατάταξη:
1.    Νιου Γιορκ Νικς
2.    Λος Άντζελες Λέικερς
3.    Σικάγο Μπουλς
4.    Μπόστον Σέλτικς
5.    Ντάλας Μάβερικς
6.    Μαϊάμι Χιτ
7.    Χιούστον Ρόκετς
8.    Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
9.    Μπρούκλιν Νετς
10.    Σαν Αντόνιο Σπερς
11.    Σακραμέντο Κινγκς
12.    Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
13.    Φίνιξ Σανς
14.    Ορλάντο Μάτζικ
15.    Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
16.    Κλίβελαντ Καβαλίερς
17.    Γιούτα Τζαζ
18.    Λος Άντζελες Κλίπερς
19.    Ντένβερ Νάγκετς
20.    Φιλαδέλφεια 76ερς
21.    Τορόντο Ράπτορς
22.    Ντιτρόιτ Πίστονς
23.    Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
24.    Ιντιάνα Πέισερς
25.    Μέμφις Γκρίζλις
26.    Μινεσότα Τίμπεργουλφς
27.    Νιου Ορλίνς Χόρνετς
28.    Ατλάντα Χοκς
29.    Σάρλοτ Μπόμπκατς
30.    Μιλγουόκι Μπακς



Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved