Καρμέλο Άντονι: «Χρειαζόμαστε τον Αμάρε»

Καρμέλο Άντονι: «Χρειαζόμαστε τον Αμάρε»

Ενόψει της επιστροφής του Αμάρε Στουντεμάιρ με την ιδιότητα του… αναπληρωματικού, ο Καρμέλο Άντονι τόνισε πως οι Νιου Γιορκ Νικς χρειάζονται τον 30άχρονο φόργουορντ/σέντερ.

Πολλοί θεωρούν πως η συνύπαρξή τους θα δημιουργήσει προβλήματα, αλλά ο «Μέλο» δεν συμφωνεί. Αντίθετα ισχυρίστηκε πως οι Νεοϋορκέζοι θα βελτιωθούν με τον Αμάρε στο παρκέ μιλώντας σε εκπρόσωπους των Μέσων μετά από το παιχνίδι με τους Σακραμέντο Κινγκς.

«Τον χρειαζόμαστε. Γνωρίζω πως είμαστε καλοί, αλλά απαιτούνται περισσότεροι παίκτες. Κυρίως επειδή πηγαίνουμε καλά, θα μας βοηθήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος σμολ φόργουορντ. Ο Στουντεμάιρ ενδέχεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι (02/01, 02:30) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, το οποίο ακολουθεί στο πρόγραμμα των Νικς, αλλά ο ίδιος δεν πρόσφερε σχετική υπόσχεση: «Θα επιστρέψω σύντομα. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά σύντομα». Θυμίζουμε πως απέχει από το ξεκίνημα της σεζόν, όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο αριστερό γόνατο, αλλά αναμένεται να προπονηθεί στο 100% εντός των επόμενων ημερών.

Πάντως είναι σχεδόν δεδομένο πως ο πρώην φόργουορντ/σέντερ των Φίνιξ Σανς θα μείνει εκτός της βασικής πεντάδας του Μάικ Ουόντσον. Άλλωστε ο Άντονι έχει καθιερωθεί σαν πάουερ φόργουορντ από το ξεκίνημα της σεζόν. Δεν αποκλείεται, πάντως, μεταφορά του Κερτ Τόμας στον πάγκο και κοινή παρουσία των Στουντεμάιρ και «Μέλο» στο βασικό σχήμα.

Φυσικά απαιτείται και επιστροφή του Άντονι στα παρκέ, ώστε να αποκαλυφθούν τα σχέδια του Ουόντσον. Η τρίτη επιλογή του ντραφτ του 2003 έχει χάσει τα δύο τελευταία ματς εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, τον οποίο προκάλεσε άθελά του ο Μάρκους Κάμπι κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης αναμέτρησης με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Εν τω μεταξύ προέκυψαν πιθανότητες και για παρουσία του Ρασίντ Ουάλας στο Πρωτοχρονιάτικο ματς, καθώς φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση τα τελευταία 24ώρα. Ο 38χρονος φόργουορντ/σέντερ προέρχεται από τραυματισμό στο αριστερό πόδι, που προκάλεσε οκτώ διαδοχικές απουσίες από αγώνες των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου».

Αντίθετα, οι Ιμάν Σουμπέρτ και Ρέιμοντ Φέλτον θα παραμείνουν στο απουσιολόγιο των Νικς. Ο μεν υπολογίζεται πλέον για τον Φεβρουάριο, αντί για τον Ιανουάριο, αφού καταγράφηκε πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του. Από την πλευρά του, ο Φέλτον θα περιθωριοποιηθεί για τέσσερις με έξι εβδομάδες, όπως είναι ήδη γνωστό.



Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved