Σακραμέντο Κινγκς: Ενδιαφέρον για Κάζινς

Σακραμέντο Κινγκς: Ενδιαφέρον για Κάζινς

Οι Μπόστον Σέλτικς, Ντάλας Μάβερικς και Ντιτρόιτ Πίστονς φαίνεται πως ενδιαφέρονται για τον Ντε Μάρκους Κάζινς, αρκεί να ανταλλαχθεί από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Μαζί με τους Ταϊρίκ Έβανς και Τζίμερ Φρεντέτ, ο Κάζινς είναι ανάμεσα  στους παίκτες, που ίσως παραχωρήσουν οι Κινγκς εντός της τρέχουσας σεζόν. Όλοι έχουν απασχολήσει ομάδες του NBA, καθώς θεωρούνται εξελίξιμοι. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει προκύψει επίσημο ενδιαφέρον, ούτε οι «βασιλιάδες» έχουν κοινοποιήσει δημόσια τις τάσεις περί αναδιαμόρφωσης του ρόστερ.

Φαίνεται, πάντως, πως οι εκπρόσωποι του Σακραμέντο θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν κάποιον έμπειρο παίκτη, που θα «δέσει» το νεαρό δυναμικό τους. Αναφορικά με τον Κάζινς, μάλιστα, σημερινά (29/12) δημοσιεύματα βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων αναφέρουν έντονο ενδιαφέρον των Πίστονς και των «κελτών». Αμφότερες οι ομάδες είχαν «ακουστεί» προγενέστερα, όπως και οι Μάβερικς, αλλά φαίνεται πως οι συγκεκριμένες έχουν «ενοχλήσει» περισσότερα τα αρμόδια διοικητικά στελέχη των Κινγκς.

Θυμίζουμε πως ο εκκεντρικός σέντερ έχει τιμωρηθεί ήδη τρεις φορές μέσα στο 2012-13, δύο φορές από το NBA και μία φορά από τους «βασιλιάδες». Μόλις χθες, μάλιστα, επέστρεψε στα παρκέ μετά από την τρίτη «καμπάνα».

Στους Σέλτικς το αντίκτυπό του θα ήταν έντονο, καθώς υπάρχει έλλειψη ικανοποιητικών λύσεων στη frontline, αφού μεταξύ άλλων ο Κέβιν Γκαρνέτ δεν είναι πλέον… νέος, ενώ ο Κάζινς είναι 22 ετών. Επίσης, οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης έχουν αρκετούς παίκτες, που ίσως καλύψουν τα «θέλω» της ομάδας του Σακραμέντο.

Περισσότερα ερωτηματικά προκύπτουν με τον σύλλογο του Μίσιγκαν, καθώς υπάρχουν ήδη οι Γκρεγκ Μονρό και Αντρέ Ντράμοντ. Ο πρώτος, πάντως, θεωρείται ανταλλάξιμος, αλλά ο πρώην σέντερ του Τζορτζτάουν δύσκολα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Κινγκς σε πιθανή ανταλλαγή. Πάντως, ο προπονητής των Πίστονς, Λόρενς Φρανκ, δήλωσε σήμερα πως οι Μπράντον Νάιτ και Ντράμοντ αποτελούν βάσεις για το μέλλον της ομάδας του, χωρίς να σχολιάσει με αντίστοιχο τρόπο τον Μονρό



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved