Ευρωλίγκα: Προς διάθεση όλα τα εισιτήρια του Final Four (video)

Ευρωλίγκα: Προς διάθεση όλα τα εισιτήρια του Final Four (video)

Στη διάθεση των φιλάθλων τίθενται από αύριο (26/11) τα εισιτήρια του Final Four της φετινής Ευρωλίγκας, που θα λάβει χώρα στη Μαδρίτη.

Στο «Barclaycard Center», πρώην «Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid», θα λάβει χώρα το διάστημα 14-17 Μαΐου το φετινό F4. Τα πρώτα εισιτήρια κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα, από αύριο (25/11) όμως οι φίλαθλοι θα μπορούν να κλείσουν τη θέση τους σε οποιαδήποτε από τις δώδεκα διαφορετικές κατηγορίες επιθυμούν, όπως έκανε γνωστό σήμερα (25/11) με σχετική ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή.

Η ανακοίνωση: «Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, ξεκινώντας από την Τετάρτη (26/11), όταν τα εισιτήρια του Final Four του 2015 στη μαγευτική Μαδρίτη θα τεθούν προς πώληση από το www.f4tickets.com. Μη χάσετε την ευκαιρία να διαλέξετε την καλύτερη θέση. Εάν αργότερα δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στο event μπορείτε να θέσετε προς πώληση τα εισιτήρια μέσω του επίσημου «ηλεκτρονικού γκισέ» εισιτηρίων του Final Four, το viagogo.com, από το οποίο άλλοι θα μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια ακόμα κι όταν τα τμήματα θα είναι γεμάτα.

Το Final Four της Ευρωλίγκας φιλοξενείται στη Μαδρίτη και το «Barclayard Center», στην καρδιά της ισπανικής πρωτεύουσας. Η ευκαιρία να δείτε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να παλεύουν για τον τίτλο σε μία από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ, έτσι να είστε έτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία, ξεκινώντας από την Τετάρτη (26/11). Η πρόωρη αγορά εισιτηρίων δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πρώτοι μία από τις 13.000 θέσεις του «Barclayard Center». Θα είναι διαθέσιμο για το κοινό το 80% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου. Το υπόλοιπο 20% των θέσεων είναι αποκλειστικά για τα Μέσα Ενημέρωσης, τους χορηγούς, τη διοργανώτρια αρχή, αλλά και τις ομάδες. Αυτός ο νέος κύκλος πωλήσεων εισιτηρίων θα είναι και ο τελευταίος μέχρι να γίνουν γνωστές οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν και σε καθεμία θα κατανέμονται περίπου 800 εισιτήρια, για να τα διανείμουν στους φιλάθλους τους.

Τα ταξιδιωτικά πακέτα θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο μέσω του «Detur», του επίσημου ταξιδιωτικού πρακτορείου της Ευρωλίγκας. Θα είναι εφικτό να τα μεταπωλήσετε μέσω του Viagogo, ο οποίος θα είναι επίσημος συνεργάτης του Final Four, ή να εξασφαλίσετε εισιτήριο μέσω του Ticket2Final, ώστε να βεβαιωθείτε πως θα έχετε δικαίωμα εισόδου σε περίπτωση που η αγαπημένη ομάδα μας προκριθεί στο Final Four. Οποιαδήποτε άλλη πώληση εισιτηρίων θα θεωρείται παράνομη. Οι φίλοι που θα έχουν εισιτήριο από παράνομες πωλήσεις δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο. Τα εισιτήρια προσφέρονται σε δώδεκα κατηγορίες, μεταξύ 155 και 545 ευρώ, για κάθε πακέτο τεσσάρων αγώνων. Όσο για τις θέσεις στο παρκέ, αλλά και τα VIP εισιτήρια, θα είναι διαθέσιμα πριν από το τέλος της χρονιάς. Περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα θα είναι διαθέσιμες στο contactingf4tickets@euroleague.net. Οι ομάδες θα πρέπει να κερδίσουν την πρόκρισή τους στο Final Four, εσείς όμως μπορείτε να κλείσετε θέση τώρα αμέσως στο www.f4tickets.com».

Ευρωλίγκα: Προς διάθεση όλα τα εισιτήρια του Final Four (video)



Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved