«Συγκέντρωση  και πάθος»

«Συγκέντρωση και πάθος»

Στην συγκέντρωση που χρειάζεται να έχει ο Παναθηναϊκός στον αποψινό αγώνα αλλά και το πάθος που λείπει από τον Ολυμπιακό στάθηκε με δηλώσεις του ο Ηλίας Ζούρος.

Ο νέος τεχνικός της εθνικής Ελλάδος σε συνέντευξή του  στον ραδιοφωνικό «Sentra 103,3» αναφέρθηκε:

Στην πιθανή κούραση του Παναθηναϊκού:

«Η κούραση μπορεί να παίξει ρόλο εάν το ροτέισον είναι μικρό. Είναι φυσιολογικό πάντως να υπάρχει κούραση αλλά το πρώτο που επιζητά ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι η συγκέντρωση. Όταν παίζεις κόντρα σε μία ομάδα με τόσο ταλέντο, όπως η Μπαρτσελόνα, χρειάζεσαι συγκέντρωση επί 40 λεπτά.

Πρέπει να είσαι έτοιμος σε όλο το ματς αγωνιστικά και πνευματικά. Όσο λιγότερα είναι τα κενά στο παιχνίδι, τόσο περισσότερες θα είναι οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού να βρεθεί στο final 4».

Στην πιθανότητα να ακολουθηθεί διαφορετική τακτική στο αποψινό ματς:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έπειτα από τόσα παιχνίδια μπορεί να υπάρξει κάτι διαφορετικό. Μόνο κάποιες μικρές αλλαγές στα πλάνα των δύο ομάδων.Όλα θα παιχτούν πλέον στο σημαντικό κομμάτι της συγκέντρωσης και φυσικά στην άμυνα, η οποία δίνει αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό και κυρίως με την εξουδετέρωση του Ναβάρο».

Στον Διαμαντίδη:

«Να μην τον ματιάσουμε... Έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, είναι πολύ μεγάλος παίκτης, πολυτάλαντος, κάνει σπουδαία δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα και είναι φυσιολογικό να τραβάει όλη την ομάδα μαζί του πιο πάνω».

Στον Ολυμπιακό:

«Στο πρώτο ματς μπήκε όπως έπρεπε να μπει, συγκεντρωμένος, σε αντίθεση με τη Σιένα που ήταν πολύ κακή. Η μεγάλη διαφορά του πρώτου αγώνα δεν είναι πάντως δικαιολογία για το ότι έγινε στο δεύτερο παιχνίδι. Η Σιένα έπαιξε πολύ πιο σκληρά, πιο δυνατά, έβαλε κάποια σουτ και κέρδισε το παιχνίδι. Έτσι έπρεπε να μπει ο Ολυμπιακός 3ο ματς και δεν έγινε, έχασε τη συγκέντρωσή του και δεν είχε το πάθος που έπρεπε.

Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει το επιθετικό ταλέντο και τους παίκτες που μπορούν να πάρουν πάνω τους την ομάδα, οπότε μπορεί απόψε να αντεπεξέλθει.Το αποψινό είναι παιχνίδι χωρίς αύριο, η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήταν το 3ο, πάλι όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το πιο σημαντικό είναι να παίξει καλή άμυνα».

Στο αν και πόσο κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν πλέον κουραστεί υπερβολικά:

«Δεν συμφωνώ ότι έχουν κλατάρει. Το μυαλό παίζει μεγάλο ρόλο, εκεί πρέπει να είναι έτοιμη η ομάδα του Ολυμπιακού και απ' ότι διαβάζω, αυτό προσπαθεί να κάνει και ο προπονητής του, να αποσυμπιέσει την πίεση».

Στον Μάρκο Γιάριτς:

«Είναι μεγάλος παίκτης που έχει αποδείξει ότι είναι υψηλού επιπέδου, κι ας έχει φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια, δεν παύει να είναι καλός παίκτης. Περίμενα μία καλή απόδοση από αυτόν τον παίκτη».

Στις υπόλοιπες σειρές της Ευρωλίγκα:

«Σε αυτές τις σειρές, όλα τα παιχνίδια κρίνονται με μικρές διαφορές και κανένα αποτέλεσμα δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και όλοι μπορούν να νικήσουν όλους».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved