«Στοίχημα για τον Ολυμπιακό»

«Στοίχημα για τον Ολυμπιακό»

Για τους αγώνες των play off της Ευρωλίγκας, τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, μίλησε στον Sentra FM 103,3 ο Μάνος Μανουσέλης.

Ο πρώην βοηθός προπονητή των Πειραιωτών πρότεινε στους «ερυθρόλευκους» να ξεχάσουν την ευρείας έκτασης νίκη τους επί της Σιένα, όχι όμως και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, ώστε να τον επαναλάβουν. Αντίστοιχα, αναρωτήθηκε για την κατάσταση των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να εμφανίσουν σημάδια κούρασης.

Για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σιένα: «Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πώς γίνεται αυτό, γιατί δεν έχει ξανασυμβεί. Δεν συμβαίνει κάθε ημέρα να κερδίζεις τόσο, είναι μια μοναδική κατάσταση, που έχει δυσκολίες στη διαχείρισή της. Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι πως έχει έμπειρα παιδιά, όπως ο Παπαλουκάς, που δεν υπάρχει περίπτωση να “ψηθούν” από οτιδήποτε. Και ο Ίβκοβιτς είναι αρχηγός στα mind games. Θα είναι στοίχημα για τον Ολυμπιακό, αλλά οι μεγάλες ομάδες έτσι χτίζονται, δείχνοντας σεβασμό στον αντίπαλο. Αυτό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός».

Για τη συμμετοχή του Μακάλεμπ: «Δεν γίνεται η Σιένα να παίζει με παιδιά που δεν μπορούν να χειριστούν την μπάλα, γιατί αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί του Ολυμπιακού».

Για τον δεύτερο αγώνα σήμερα (24/03) στο ΣΕΦ: «Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεχάσει το αποτέλεσμα, αλλά όχι τι έκανε για να κερδίσει. Είναι σίγουρο πως κανείς από το τεχνικό επιτελείο της Σιένα δεν έχει κοιμηθεί, προκειμένου να μελετήσουν ακριβώς τι έγινε και να παρουσιαστούν διαφορετικοί».

Για τη σειρά των αγώνων του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα: «Δεν ξέρω πόσο έχει προσέξει κανείς τη βελτίωση των νούμερων της Μπαρτσελόνα για να καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Η Μπαρτσελόνα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και κέρδισε μόλις με έναν πόντο, ενώ το τελευταίο σουτ το είχε ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το σημερινό (24/03) ματς. Ο Παναθηναϊκός είχε τρεις παίκτες, τον Διαμαντίδη, τον Νίκολας και τον Μπατίστ, που έπαιξαν πολύ, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν πίεσε τους σταρ της τόσο πολύ. Αποκλείεται να παίξει τον Διαμαντίδη με τον ίδιο τρόπο, θα εκπλαγώ εάν ξαναδώ τον Ρούμπιο πάνω του. Δεν ξέρω εάν είναι φαν του, πάντως μόνο αυτόγραφο δεν του ζήτησε».

Για το πώς μπορεί ο Παναθηναϊκός να ελέγξει τον ρυθμό: «Όπως και στο πρώτο ματς, πήγε πολύ δυνατά στα ριμπάουντ κι έτσι κατέβασε τον ρυθμό του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα έκανε όλες κι όλες πέντε φάσεις στο transition, είναι πολύ λίγες. Το πιο δύσκολο για τον Παναθηναϊκό σήμερα (24/03) είναι να βρει και πάλι λύσεις στο σκορ. Οι πόντοι του Διαμαντίδη δεν έρχονται κάθε βράδυ. Τον Σάτο τον βολεύει το παιχνίδι».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved