Ανακοίνωσε Μαγουλά η ΑΕΚ!

Συντάκτης: Αλέξανδρος Πρίφτης Δημοσίευση: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 16.44

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορέσει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Λεωνίδας - Αλέξανδρος Μαγουλάς, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Ένωση.

Μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Λιόγα για τον αγώνα του Σαββάτου (10/12) με αντίπαλο την ΑΕΚ Άργους. Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος υπολογίζεται από τον τεχνικό της ΑΕΚ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως πριν από μερικές μέρες δοκιμάστηκε από τον Κολοσσό, χωρίς να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ…

«Έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ της ΚΑΕ ΑΕΚ και του καλαθοσφαιριστή Λεωνίδα – Αλέξανδρου Μαγουλά, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει αγωνιστεί σε κάποια ομάδα. Αύριο αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του παίκτη από την ΕΟΚ, έτσι ώστε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας μας στο Άργος.

Η ομάδα θα διανυκτερεύσει στο Ναύπλιο το βράδυ της Παρασκευής και θα μεταβεί στο Άργος την επόμενη ημέρα για το παιχνίδι με το αδελφό σωματείο της ΑΕΚ Άργους».

Κατηγορία: Μπάσκετ Α2 Ανδρών
Tags: