Ανακοίνωσε Φουτσιτζή ο Πιερικός

Συντάκτης: Αλέξανδρος Πρίφτης Δημοσίευση: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 16.30

Παίκτης του Πιερικού Αρχέλαου είναι και επίσημα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ο Γιάννης Φουτσιτζής.

Ο 32άχρονος φόργουορντ τόνισε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που είμαι πλέον μέλος της οικογενείας του Πιερικού Αρχέλαου. Πιστεύω ότι με την βοήθεια των συμπαικτών μου και του προπονητικού τιμ θα προσφέρουμε πλούσιο θέαμα αλλά και επιτυχίες στο σύλλογο.

Στην ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά και μεθοδικά ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Είμαι σίγουρος ότι για ακόμη μια φορά το καταπληκτικό φίλαθλο κοινό της Κατερίνης θα είναι στο πλευρό μας και θα δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα. Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία, καλή δύναμη και υγεία σε όλους τους αθλητές, προπονητές και διοικούντες του συλλόγου».