Ο Λάζος και οι… Γκόρντον

Ο Λάζος και οι… Γκόρντον

Η συνάντηση ανάμεσα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Βαγγέλη Αγγέλου στην Γερμανία αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Ο «Ντούντα» βρίσκεται εκεί προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ωστόσο παράλληλα αναζητεί τις κατάλληλες λύσεις, προκειμένου να δημιουργήσει τον νέο Ολυμπιακό. Ένα από τα ονόματα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Σέρβου τεχνικού, είναι αυτό του Λάζαρου Παπαδόπουλου, με τον οποίο μάλιστα οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία, καθώς το χάσμα που υπήρχε αρχικά στο οικονομικό φαίνεται να έχει γεφυρωθεί. Έτσι μετά και την παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός, προσπαθεί να προσθέσει άλλον έναν Έλληνα παίκτη στο ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν. Εξάλλου, η περίπτωση του Νίκου Ζήση δυσκολεύει αφάνταστα, μετά και τις δηλώσεις του εκπροσώπου του περί παραμονής του στη Σιένα για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα.

Πλέον, αυτό που ψάχνει ο Ίβκοβιτς είναι φθηνούς παίκτες από την αμερικανική αγορά που θα μπορέσουν να βοηθήσουν σημαντικά. Νέους… Γκόρντον δηλαδή! Είναι δεδομένο πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες από τα ντραφτ, που δεν μπόρεσαν να υπογράψουν κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, λόγω του λοκ άουτ και ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θέλει να κάνει τις κατάλληλες επιλογές. Ο Ντέιβιντ Λάιτι, ήταν ένας παίκτης ο οποίος ενδιέφερε την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο υπάρχουν άλλα τρία ονόματα τα οποία φαίνεται να απασχολούν τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τους Σκότι Χομπσον, Ντιμέτρι ΜακΚέιμι και Ματ Χάουαρντ. Ο πρώτος είναι 21 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Διαθέτει καλό περιφερειακό σουτ και είναι πολύ αθλητικός. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 17,4 πόντους αγωνιζόμενος στο πανεπιστήμιο του Τενεσί και το ότι δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ, τον κάνει προσιτό στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο ΜακΚέιμι είναι 22 ετών και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ. Είναι δυνατός με καλό χειρισμό της μπάλας, προέρχεται μετά από  μια πολύ καλή σεζόν στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις. Εκτός από το οργανωτικό κομμάτι που είναι θετικότατος, βοηθάει και στο επιθετικό, αφού είχε μέσο όρο 14,5 πόντους και 6,2 ασίστ μέσο όρο σε 28 παιχνίδια.

Τέλος, ο Ματ Χάουαρντ διανύει το 22ο έτος της ηλικίας του και καλύπτει τις θέσεις των φόργουορντ. Προέρχεται από το πανεπιστήμιο Μπάτλερ, είναι αλτικός και «κέρβερος» στα αμυντικά του καθήκοντα. Δεν αφήνει τον προσωπικό του αντίπαλο, ακόμα και αν μειονεκτεί απέναντι του, ενώ λειτουργεί ευεργετικά για την ομάδα του στο «πίκ εν ρόλ», αφού μεγάλο του ατού είναι οι τοποθετήσεις στα σκριν. Επίσης έχει καλό σουτ από τη γραμμή του τριπόντου, τελειώνοντας την χρονιά με 40% ποσοστά.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved