«Ποιος ΕΣΑΚΕ; Η ΕΟΚ!»

«Ποιος ΕΣΑΚΕ; Η ΕΟΚ!»

Την ανησυχία του για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α1 εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής.

Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ τόνισε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» πως θα πρέπει να αναλάβει η ΕΟΚ, αντί του ΕΣΑΚΕ, για να βρει λύσεις: «Ποιος ΕΣΑΚΕ; Η ΕΟΚ! Η ομοσπονδία και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρέπει να αναλάβουν δράση για να σώσουν το ελληνικό μπάσκετ. Χτυπούσαν «καμπανάκια» στον ΕΣΑΚΕ, αλλά ο κ. Οικονομίδης δεν άκουγε. Δεν τον ενδιαφέρει. Θυμόσαστε ότι εδώ και καιρό σας είχα πει για την επικείμενη διάλυση του μπάσκετ. Σας είχα πει ότι ΕΣΑΚΕ χωρίς Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη, που εκπρόσωποί τους δεν πατάνε στις συνελεύσεις δεν γίνεται. Δεν θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά αυτό έχουμε. Ας αναλάβει η ομοσπονδία να βρει λύσεις. Εσείς τι λέτε; Θα γίνει πρωτάθλημα τον Οκτώβριο ή όχι; Διότι εγώ δεν το βλέπω». Πρόσθεσε επίσης…

Για τη νίκη της Original στις εκλογές της Ερασιτεχνικής: «Ήταν φυσικά κάτι αναμενόμενο. Ξέρετε ότι η καρδιά μου είναι ΑΕΚ και Original. Με τα περισσότερα παιδιά είμαστε φίλοι. Είμαστε φίλοι και με όλους όσοι εκλέχθηκαν, αν εξαιρέσει κανείς μία περίπτωση. Κοιτάξτε, διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν. Συμφωνούμε όμως στο στόχο. Η Original δικαιώθηκε για μία καλή τριετία δουλειάς. Ο Θανάσης Μιχαήλ, που θα αναλάβει την προεδρία, είναι μία εξαιρετική περίπτωση. Σοβαρότατος. Χαμηλών τόνων. Έχει προσφέρει οικονομικά στην ΑΕΚ, στο βόλεϊ. Έχω άριστες σχέσεις μαζί του. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και δημιουργικά και την επόμενη τριετία. Βεβαίως, ο Δημήτρης (Χατζηχρήστος) που έχει προσφέρει θα είναι πάντα παρών. Δεν έφυγε».

Για τις αντιδράσεις των μελών της Ερασιτεχνικής ως προς το μπάσκετ: «Αρκετοί μου εξέφρασαν την αγωνία τους. Το είδατε κι εσείς. Υπάρχει το αίσθημα της αδικίας για ό,τι συνέβη στην ΑΕΚ. Τους είπα να κάνουν υπομονή. Σας είπα και παραπάνω. Να δούμε τι θα γίνει με το νέο πρωτάθλημα. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η χώρα είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ξημερώνει. Περιμένουμε. Να δούμε και τις ομάδες που θα αντέξουν μέχρι τον Οκτώβριο…».

Για την αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό: «Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχει φθάσει στα αυτιά μου συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούσαν σε ενδεχόμενη φυγή των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, η επίσημη ανακοίνωση αποχώρησής τους από τον Ολυμπιακό αποτελεί για όλους μας ένα γερό ταρακούνημα. Το πλήγμα είναι βαρύ. Εμείς στην ΑΕΚ ξέρουμε τι πάει να πει να αποχωρεί ένας επιχειρηματίας αυτού του βεληνεκούς. Έχουμε υποστεί τις συνέπειες από την αποχώρηση του κ. Φιλίππου και προσπαθούμε χρόνια τώρα με υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουμε την κατάσταση. Μη βλέπουμε μεμονωμένα, όμως, αυτό το γεγονός. Έχουν προηγηθεί οι τάσεις φυγής των αδερφών Γιαννακόπουλων. Έχουν προηγηθεί αποχωρήσεις κι άλλων σημαντικών επιχειρηματιών. Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε κίνδυνο».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved