Χαριτόπουλος: «Αξίζουμε ακόμα περισσότερα»

Χαριτόπουλος: «Αξίζουμε ακόμα περισσότερα»

Πεισμωμένοι μετά τον αποκλεισμό τους από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίζονται στον ΠΑΟΚ, χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι δηλώσεις του Δημήτρη Χαριτόπουλου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό και πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στην Basket League, αρχής γενομένης από την αυριανή (28/02, 16.30) εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Πανιώνιο. Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τόνισε πως η ήττα τους θα πρέπει να τους γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο Ελλάδας και τη συνέχεια στην Basket League: «Μετά τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο ένας στόχος μάς έχει μείνει πλέον και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Να αφήσουμε πίσω και την Ευρώπη, αλλά και το Κύπελλο και έτσι όπως χάσαμε το παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι επενδύσαμε πάρα πολλά στο παιχνίδι του Κυπέλλου, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε θετικά για αυτό το ματς, να μας γίνει μάθημα ότι πρέπει να παλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται σε κάθε αγώνα και να μην περιμένουμε τίποτα από κανένα, αλλά μόνο ό,τι μπορούμε να κάνουμε με τη δική μας προσπάθεια. Για αυτό δεν πρέπει να αδειάσει κανείς ψυχολογικά από αυτό το παιχνίδι, αντιθέτως πρέπει να είμαστε γεμάτοι από εδώ και πέρα, καθώς έχουμε μπροστά μας προκλήσεις, έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έχουμε τα πλέι οφ. Πρέπει να δείξουμε ότι εμείς το αξίζαμε και αξίζουμε ακόμα περισσότερα από εδώ και πέρα».

Για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο: «Ξεκινάμε έχοντας μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που είναι πολύ ικανή ομάδα, με ικανούς παίκτες και καλό προπονητή. Δεν το έχει δείξει έως τώρα, γιατί έχασε πάρα πολύ χρόνο στο πρωτάθλημα κι έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα κι εμείς πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη η σοβαρότητα. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι και για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για τη βαθμολογία».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στον τελευταίο αγώνα τους, για το Κύπελλο Ελλάδας: «Νομίζω ότι ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα, θα τη χαρακτήριζα σταθμό, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν. Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Είχε άψογη συμπεριφορά, μας στήριξε με τρομερό τρόπο. Ίσως εγώ προσωπικά να μην έχω δει καλύτερη κερκίδα σε αγώνα μας στο μπάσκετ. Και θα μου άρεσε να υπήρχε αυτή η εικόνα σε κάθε παιχνίδι. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, να μας στηρίξει, κι εμείς με την προσπάθειά μας να τους δώσουμε χαρά».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved