Basket League ΟΠΑΠ: Χαμός στην… ουρά

Basket League ΟΠΑΠ: Χαμός στην… ουρά

Με τις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής θα πέσει σήμερα (03/05) η αυλαία της κανονικής περιόδου της Basket League ΟΠΑΠ.

Με την κατάσταση στις υψηλές θέσεις της κατάταξης να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό όλο το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στα χαμηλά στρώματα και τη μάχη της σωτηρίας. Εξάλλου, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ είναι οριστικά 1ος, 2ος, 3ος και 4ος αντίστοιχα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις σημερινές (03/05) αναμετρήσεις τους σε Περιβόλα, ΣΕΦ και κλειστό της Πυλαίας. Η Κηφισιά έχασε οριστικά τις ελπίδες για κατάληψη της 4ης θέσης μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό την περασμένη Τρίτη (29/04), αφού ακόμα κι αν ισοβαθμήσει με το «Δικέφαλο του Βορρά» δεν έχει το πλεονέκτημα. Κατά συνέπεια, θα επιχειρήσει να τερματίσει 5η κερδίζοντας τον Πανελευσινιακό στο Γούβα, θέση που μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα και με ήττα αρκεί ο ΚΑΟΔ να χάσει από τα Τρίκαλα BC. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στην 5η θέση (ΑΕΝΚ, ΚΑΟΔ, Άρης), τότε το πάνω χέρι έχουν οι Θεσσαλονικείς. Ελπίδες έχουν και οι Δραμινοί, αλλά θα πρέπει και να νικήσουν και να δουν να χάνουν τόσο η Κηφισιά όσο και ο Άρης, στο Βενετόκλειο από τον Κολοσσό Ρόδου.

Στη μάχη της… ουράς, εφόσον ο Πανελευσινιακός επικρατήσει, τότε αυτομάτως θα ανανεώσει την παρουσία του στην Basket League ΟΠΑΠ. Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα θα παραμείνει στην Α1 ακόμα και σε περίπτωση ήττας της από την ΑΕΝΚ, αρκεί να ηττηθούν και ο Ίκαρος Χαλκίδας και ο Ηλυσιακός. Το ευβοϊκό συγκρότημα, που δοκιμάζεται στο «PAOK Sports Arena» απέναντι στον ΠΑΟΚ, χρειάζεται ένα… θαύμα για να σωθεί, καθώς όχι απλώς θα πρέπει να κερδίσει, αλλά και να ηττηθούν παράλληλα ο Πανελευσινιακός και ο Ηλυσιακός. Αντίστοιχα, οι Ιλισιώτες μένουν στην κατηγορία με δική τους νίκη επί του Ρεθύμνου, στο «Μελίνα Μερκούρη», καθώς και ήττα του Πανελευσινιακού, αφού ευνοούνται σε πιθανή ισοβαθμία με τον Ίκαρο. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Basket League ΟΠΑΠ, που θα γίνει εξ ολοκλήρου σήμερα (03/05)…

2ο Ελευσίνας 18.00 Πανελευσινιακός - Κηφισιά (Σχινάς, Αναστόπουλος, Μητσόπουλος)
Περιβόλας 18.00 Απόλλωνας Πατρών - Παναθηναϊκός (Σώμος, Β. Τσώνος, Μαλαμάς)
Κατσιμήδου 18.00 Τρίκαλα BC - ΚΑΟΔ (Μάνος, Γεωργιάδης, Θεωνάς)
Πυλαίας 18.00 ΠΑΟΚ - Ίκαρος Χαλκίδας (Χριστοδούλου, Τανατζής, Ταβουλαρέας)
«Μ. Μερκούρη» 18.00 Ρέθυμνο - Ηλυσιακός (Γκόντας, Φούφης, Παναγιώτου)
Βενετόκλειο 18.00 Κολοσσός Ρόδου - Άρης (Γ. Πουρσανίδης, Ανδρικόπουλος, Τσούνας)
ΣΕΦ 19.15 Ολυμπιακός - Πανιώνιος (Η. Κορομηλάς, Σταματόπουλος, Μαγκλογιάννης)

Δείτε, εδώ, όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της Basket League ΟΠΑΠ.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved