Παππάς: «Νιώθω καλά»

Παππάς: «Νιώθω καλά»

Ικανοποιημένος από την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς.

Ο 21χρονος γκαρντ, που ενσωματώθηκε στους Θεσσαλονικείς την 1η Φεβρουαρίου, μίλησε στο Sport 103 FM για τις έως τώρα εμφανίσεις του με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του, αλλά και το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Ανδρών. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, έχω μεγαλύτερο κίνητρο γιατί ήμουν έξω αρκετό καιρό και θέλω να επανέλθω στο προσκήνιο. Να κάνω καλά παιχνίδια και να βρω τον εαυτό μου. Στον ΠΑΟΚ άλλωστε πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου για να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα και εσύ να μην εκτίθεσαι. Ήμουν πολύ καιρό εκτός και νιώθω καλά, ξεκούραστος, ίσως να επηρεάζει κι αυτό. Έχω προσαρμοστεί με τη βοήθεια των συμπαικτών μου και έχω κάνει τελευταία μερικές καλές εμφανίσεις. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, κάθε παίκτης έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Προσπαθώ όσο μπορώ να τους δικαιώσω».

Για την επιλογή του να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ θετικό και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να ήταν δύσκολο να παίζω στον ΠΑΟΚ, γιατί είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για την κακή απόδοση του ΠΑΟΚ εκτός Πυλαίας: «Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Δεν ήμουν από την αρχή, για να ξέρω τι έγινε. Αν είχαμε πάρει κάποια παιχνίδια θα ήταν διαφορετικά. Είναι μια καλή ευκαιρία τώρα, με τον Ίκαρο Καλλιθέας, να σπάσουμε την παράδοση που έχει δημιουργηθεί. Όσον αφορά στο κίνητρο, αφού βρισκόμαστε εδώ υπάρχει κίνητρο. Με αντίπαλο τον Ίκαρο πηγαίνουμε για τη νίκη, ώστε κλείσουμε τη χρονιά με καλή εμφάνιση και νίκη».

Για την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο: «Δεν μας επηρέασε το αποτέλεσμα της Καβάλας και το ότι γνωρίζαμε πως χάσαμε την 6η θέση. Τα παιχνίδια με τον Άρη είναι πάντα ξεχωριστά. Κάναμε κακό παιχνίδι».

Για τα πλέι οφ και την πιθανή διασταύρωση με Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό: «Κακά τα ψέματα, η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Θέλουμε να δείξουμε το καλό πρόσωπό μας κι αν μπορούμε να κοντράρουμε κάποιο από τα παιχνίδια. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Είναι λίγο νωρίς, δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ από την αγάπη που μου έχουν δείξει οι άνθρωποι της ομάδας. Ποτέ δεν ξέρεις, εγώ είμαι θετικός. Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, κάποια χρέη του έχουν πάει πίσω τη στελέχωση του ρόστερ, αλλά από ό,τι γνωρίζω τα μικρά τμήματα πάνε καλά. Με σωστό προγραμματισμό μπορεί να είναι ανταγωνιστικός του χρόνου».

Για την πιθανή κλήση του στην Εθνική Ανδρών: «Τη θεωρώ αδύνατη, την παρούσα στιγμή, γιατί ήμουν καιρό έξω. Υπάρχουν Έλληνες παίκτες που κάνουν σπουδαία παιχνίδια. Κάποια στιγμή είναι στόχος μου, αλλά κακά τα ψέματα έχει περισσότερες επιλογές ο κ. Ζούρος για να επιλέξει εμένα. Πιο πιθανό ήταν το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα, όταν είσαι τόσο καιρό έξω, είναι δύσκολο να σε επιλέξουν».

Για τους αγώνες των «αιωνίων» στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας: «Θα γίνουν σπουδαίες αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες πιθανότητες λόγω έδρας. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ομάδα με ενθουσιασμό και μπορεί να κάνει την έκπληξη και το μπρέικ μέσα στην Σιένα, αν και τα ρόστερ έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με πέρυσι».



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved