Ζουρνατσίδης: «Ανίκητη η βλακεία»

Ζουρνατσίδης: «Ανίκητη η βλακεία»

Μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία είναι κατακριτέα, χαρακτήρισε τα όσα έγιναν από τους φιλάθλους στο ντέρμπι της Πυλαίας ο Τέλης Ζουρνατσίδης.

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Sport 103 FM, αναφέρθηκε στη ρίψη αντικειμένων από την πλευρά των οπαδών των γηπεδούχων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η βλακεία είναι ανίκητη». Σχολίασε ακόμα την πολύ καλή εμφάνιση του Ρασάντ Ράιτ και τα παράπονα του Άρη για τη διαιτησία. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη στο ντέρμπι επί του Άρη: «Μια νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι είναι πάντα σημαντική, ανεξάρτητα από τη θέση στη βαθμολογία που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Εμείς κερδίσαμε έπειτα από ομαδική προσπάθεια και παίζοντας εξαιρετικά. Η συγκεκριμένη νίκη είναι σημαντική για εμάς γιατί είχαμε αρνητικά αποτελέσματα και υπήρχε σοβαρό θέμα με τη ψυχολογία μας. Η επιτυχία μάς έδωσε μεγάλη δύναμη».

Για το… μυστικό της επιτυχίας: «Υπήρξε μεγάλη ένταση, έγινε ένα επιθετικό παιχνίδι, με δύο ομάδες που ήταν πολύ κοντά στο σκορ. Φάνηκε, όμως, ότι εμείς είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε καλές επιλογές, τόσο οι αθλητές όσο και οι προπονητές και για αυτό κερδίσαμε το ματς. Ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση κερδίσαμε ένα ντέρμπι".

Για τους παίκτες: «Κάποιοι ξέρουν και κάποιοι δεν ξέρουν από τέτοια ματς. Για τα παιδιά που ήρθαν τώρα στην ομάδα υπάρχει πάντα μια εξτρά προσπάθεια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όποιος σε αυτό το επίπεδο δεν λειτουργεί με πίεση, πρέπει να μάθει να λειτουργεί με πίεση».

Για τους φιλάθλους: «Ήταν μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου. Αν κι η ώρα ήταν ακατάλληλη και η ημέρα δύσκολη λόγω των εορτών, ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό κι ενίσχυσε την ομάδα. Ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά, οι ρίψεις δύο αντικειμένων, είναι εντελώς κατακριτέα. Η βλακεία είναι ανίκητη. Δύο τρεις βρέθηκαν για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα. Όμως, ο υπόλοιπος κόσμος ήταν εξαιρετικός».

Για το Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους: «Σύμφωνα με τα όσα μπορούμε, η διοίκηση κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει την ομάδα».

Για το εάν ξεχώρισε κάποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι: «Ήταν φοβερός ο Καλαμπόκης, πολύ καλός ο Ντικούδης, ο Γκίντενς ήταν εξαιρετικός, αλλά και ο Γκόρι έκανε ασυνήθιστα πράγματα. Όμως, η συμμετοχή του Ράιτ μας έδωσε άλλη ώθηση, με τις οργανωτικές αρετές του, αλλά και όταν πήρε μεγάλα σουτ, τότε που η μπάλα έκαιγε».

Για τα παράπονα του Άρη για τη διαιτησία του ντέρμπι: «Οι διαιτητές προσπάθησαν να κρατήσουν το παιχνίδι, σφυρίζοντας πολύ. Ήταν κοινή επιλογή και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Έτσι, ο Άρης βοηθήθηκε από αυτό, όχι εμείς. Επίσης, όταν μια ομάδα αδικείται δεν εκτελεί 39 βολές σε εκτός έδρας παιχνίδι».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved