Μπέινς: «Ένα νέο ξεκίνημα…»

Μπέινς: «Ένα νέο ξεκίνημα…»

Ο Ίκαρος Καλλιθέας πραγματοποίησε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών με τον Άρον Μπέινς να μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα του.

Ο Αυστραλός σέντερ μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» τονίζοντας αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν παίξαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια ενώ κόντρα στον Κολοσσό ήμασταν και άτυχοι γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες να νικήσουμε. Η νίκη επί του ΚΑΟΔ μπορεί να λειτουργήσει ως ένα νέο ξεκίνημα για εμάς στο πρωτάθλημα. Άλλωστε πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Ο Αυστραλός σέντερ αναφέρθηκε και στους λόγους που ο Ίκαρος  δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, λέγοντας: «Η ομάδα έχει αρκετά καινούργια παιδιά και θέλουμε χρόνο για να «δέσουμε», ενώ ήμασταν και άτυχοι γιατί αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών».

Ο ίδιος άλλωστε ήταν ένα από τα «θύματα» των τραυματισμών και όπως εξήγησε: «Προσπαθώ παιχνίδι με το παιχνίδι να βρω ρυθμό, όπως και όλη η ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο θα παλεύουμε για τη νίκη. Έχουμε χάσει έδαφος μετά το κακό μας ξεκίνημα αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια θέση στα πλέι οφ. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τέτοιους στόχους».

Όσο για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, σχολίασε: «Είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά ο αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε ότι ξεκινήσαμε κόντρα στον ΚΑΟΔ. Θα πρέπει πάντως να είμαστε σταθεροί για 40 λεπτά».

Ο Άρον Μπέινς μίλησε και για τον φίλο και συμπαίκτη του στην εθνική Αυστραλίας, Άλεξ Μάριτς. «Το καλοκαίρι ήμασταν μαζί με την εθνική ομάδα και χαίρομαι που έχουμε την ευκαιρία να συναγωνιζόμαστε και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης και πολύ καλό παιδί, σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στον πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό.

Όταν έμαθα για την πρόταση του Ίκαρου ήμουν με την εθνική ομάδα, όποτε εκτός του Μάριτς πήρα και τις γνώμες των Μπραντ Νιούλεϊ και Ματ Νίλσεν. Είχα εμπεριστατωμένη άποψη και δεν έχω κανένα παράπονο γι’ αυτά που έχω συναντήσει».

Ο Μάριτς μαζί με τους υπόλοιπους «πράσινους» θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης και όπως σχολίασε ο Μπέινς: «Σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει. Έχει πολύ καλή ομάδα και είναι ανάμεσα στους βασικούς διεκδικητές. Είδα τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, η οποία επίσης είναι από τα φαβορί. Υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες αλλά με τη διαφαινόμενη λήξη του λοκ άουτ δημιουργούνται πλέον νέα δεδομένα».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved