Υποστηρικτής Υγείας στον ΠΑΟΚ

Υποστηρικτής Υγείας στον ΠΑΟΚ

Τη συνέχιση της συνεργασίας του με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, ως Υποστηρικτής Υγείας της ομάδας, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασίας τους στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος της ΚΑΕ, με τον υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Στύλα, να δηλώνει: «Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης ως Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας αποτελεί για τέταρτη συνεχομένη χρονιά μέρος της μεγάλης οικογένειας των συνεργατών μας που συμμετέχουν στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ιατρική υποστήριξη των αθλητών μας αποτελεί για εμάς πρωταρχική μέριμνα. Επιπλέον, μέσα από τη συμφωνία αυτή, εξασφαλίσαμε σημαντικά προνόμια και δικαιώματα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ με σημαντικές εκπτώσεις στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών, οι οποίες θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Από την πλευρά του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, ο γενικός διευθυντής, δρ Ιωακείμ Σιγάλας, δήλωσε: «Ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο φόρουμ. Το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρικού Διαβαλκανικού, με κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και ειδικότερα τους φυσίατρους και αθλητίατρους του Κέντρου Αποκατάστασης και Αθλητιατρικής, παραμένουν στη διάθεση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε, συνεισφέροντας στην άριστη φυσική κατάσταση των αθλητών, να συμβάλουμε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να επιστρέψει στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα, στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης».

Η ανακοίνωση: «Η κλασικότερη των ευχών στον αθλητικό χώρο -κατ’ επέκταση και στο μπάσκετ- είναι πρώτα από όλα να έχουμε υγεία. Εμείς το συμπληρώνουμε… Να έχουμε κοντά μας και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο. Ό,τι καλύτερο υπάρχει στον χώρο της υγείας. Κι εμείς στον ΠΑΟΚ θέλουμε κοντά μας τους καλύτερους, γιατί έτσι θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι.

Η άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία μας με το σημαντικότερο φορέα υγείας στη Βόρεια Ελλάδα, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, συνεχίζεται. Με την επιβεβαίωση των υψηλών standrs κάθε είδους υγειονομικής φροντίδας προς τους αθλητές μας, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο παραμένει Υποστηρικτής Υγείας του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2011-2012.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, 11 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του, βρίσκεται στην κορυφή της υγειονομικής φροντίδας στη Βόρεια Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Καλύπτει το σύνολο των ιατρικών πράξεων και τμημάτων, με επιστημονικό συμβούλιο υψηλού κύρους, ενώ εφημερεύει 24 ώρες, κάθε ημέρα, όλο το χρόνο. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής, η οποία στο σύνολό της δεν υπάρχει συγκεντρωμένη σε κανένα άλλο νοσηλευτήριο ενώ ανανεώνεται συνεχώς, με τελευταίο απόκτημα το μοναδικό σύστημα ρομποτικής χειρουργικής Da Vinci».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved