Κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο

Για την ανάγκη ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από τους φιλάθλους του, μίλησε στην εκδήλωση της Τρίτης (15/03), ο Νίκος Ρισβάς.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ήταν ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Zafolia» και ζήτησε μέσα από τα λόγια του, να δώσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την πραγματική τους στήριξη στα τμήματα του «τριφυλλιού» που το έχουν ανάγκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, πρέπει οι «πράσινοι» να γίνουν αυτόνομοι οικονομικά και να μείνουν σε τροχιά πρωταθλητισμού για τα επόμενα χρόνια, χωρίς να κινδυνέψει ο σύλλογος με αφανισμό και οικονομικό μαρασμό.

Η ομιλία του Νίκου Ρισβά:

«Κυρίες, κύριοι, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Α.Ο σάς καλωσορίζω στη σημερινή PRESS CONFERENCE.

Ο λόγος που καθιστά αναγκαία τούτη-δω την επικοινωνία μας, είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Σύλλογος συνυφασμένος στην πατρίδα μας με τις έννοιες της Αθλητικής Δράσης και του Φίλαθλου Πνεύματος, βρίσκεται ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της μακρόχρονης και γόνιμης πορείας του.

Χωρίς υπερβολή, αλλά και χωρίς ωραιοποιήσεις, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όλων των Ελλήνων, απειλείται άμεσα από οικονομικό μαρασμό και ριζική συρρίκνωση, που θα έχει ως αναπόφευκτη συνέπεια την κατάργηση τμημάτων, την έξοδο από πρωταθλήματα, την μη συμμετοχή του σε διεθνείς διοργανώσεις, την εμπλοκή του σε δικαστικές περιπέτειες από προσφυγές και διεκδικήσεις τρίτων (πρώην αθλητών, προπονητών, managers παικτών κλπ.)

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, εμείς, η Διοίκηση του Α.Ο, με απολύτως διαφανή οικονομική διαχείριση, με στοχευμένη και αποτελεσματική δράση, αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τον ΚΟΣΜΟ μας να δείξει έμπρακτα την αγάπη του προς το Σωματείο.

Με σύνθημα: Ο ΠΑΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ και όραμά μας να συνεχίσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδος, σήμερα, που η συνδρομή της Πολιτείας είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη και η συμβολή μεγάλων χρηματοδοτών εξαιρετικά περιορισμένη, ΔΙΝΟΥΜΕ την ευκαιρία στους εκατομμύρια φίλους μας να παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην προσπάθεια για τη διάσωση του Πολυνίκη Συλλόγου.

Φίλοι και Φίλες,

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ

Με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, έχοντας παρόντες τους Αρχηγούς των Ομαδικών Αθλημάτων αλλά και εμβληματικές προσωπικότητες του χώρου, επιθυμώντας με τον συμβολισμό αυτό να διατρανώσουμε την πολυπόθητη ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ,

Μιλάμε απευθείας στη καρδιά όλων των Φιλάθλων μας και ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Ιστορικό Σωματείο μας.

Για να δημιουργήσουμε, λοιπόν, έναν ισχυρό και αυτοδύναμο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, που θα βασίζεται κατά κύριο λόγο στην οικονομική δύναμη των ίδιων των μελών του και των αναρίθμητων ανώνυμων φίλων του, για ν’ αποφύγουμε έτσι την ολέθρια «κουλτούρα» του κρατικοδίαιτου αλλά και τις εξαρτήσεις και παρεξηγήσεις που συχνά δημιουργεί ένα καθεστώς «μεγάλων ευεργετών»,

ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ από τον Κόσμο μας να συμμετάσχει μαζικά, με ενθουσιασμό και συνέπεια, σε μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων προς επίτευξη του σκοπού μας, του σκοπού που είναι στ’ αλήθεια ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, που αφορά τον ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ στο μέτρο της θέλησης και των δυνατοτήτων του.

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ

- Το VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ

- ΤΟ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

- ΤΟ POLO ΑΝΔΡΩΝ

- ΤΟ BASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ

- Ο ΣΤΙΒΟΣ

- Η ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

- Η ΠΑΛΗ

- Η ΠΥΓΜΑΧΙΑ

- Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

- Η ΞΙΦΑΣΚΙΑ

- Η ΤΟΞΟBΟΛΙΑ

- H ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

- Η ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΗΣΗ

- Η ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Σας ζητούν να βρεθείτε κοντά στις Ομάδες μας, να τις στηρίξετε και να βοηθήσετε τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ:

- Με την αθρόα εγγραφή σας ως Μέλη του Α.Ο

- Με την καθημερινή αποστολή από τα κινητά σας, ενός SMS αγάπης στο 54242

- Με τη μαζική παρουσία σας στη κορυφαία εκδήλωση για φέτος: τη μεγάλη ΣΥΝΑΥΛΙΑ που θα διοργανώσει η Διοίκησή μας στις 15 Απριλίου 2011, στο κλειστό γήπεδο BASKET του ΟΑΚΑ

Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Α.Ο

Ο Πρόεδρος

Ν. Ρισβάς».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved