Ο δεκάλογος του καυγά στο μπαρ (Τζόρνταν Μόργκαν, βλέπε να μαθαίνεις)

Ο δεκάλογος του καυγά στο μπαρ (Τζόρνταν Μόργκαν, βλέπε να μαθαίνεις)

Οι πιο παλιοί έλεγαν ότι «όποιος νυχτοπερπατεί, λάσπες και σκ@τ@ πατεί»… Για να μην λερώσεις λοιπόν κανένα παπούτσι, διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να βγεις σώος τη στιγμή που θα σου κάτσει η «στραβή».

Οι πιθανότητες να έχεις βγει για ένα ποτό και κάποιος που δεν το σηκώνει να ήπιε λιγάκι παραπάνω και την άκουσε… διαστημικά, είναι πολλές. Συμβαίνει στα μπαρ σχεδόν σε καθημερινή βάση και συνήθως τα χάλια αυτού που πίνει, τα πληρώνουν όσοι βρίσκονται δίπλα του.

Δεν ξέρουμε αν κάπως έτσι την πάτησαν οι Τζόρνταν Μόργκαν και Μουχάμαντ Ελ Αμίν, όμως με αφορμή τα νυχτοπερπατήματά τους που τους οδήγησαν σε μπλεξίματα, φτιάξαμε για τους αναγνώστες του Onsports, τον δεκάλογο του καυγά στα μπαρ.

Άραξε, βάλε ΕΝΑ ουισκάκι και διάβασε τι πρέπει να κάνεις ή τι δεν πρέπει να κάνεις, όταν στην πέσει κάποιος… περίεργος που τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω.

Προσοχή, δεν τσακωνόμαστε ποτέ. Όμως αν ο τύπος που στην λέει, τρώγεται για τα καλά, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Προσπάθησε πραγματικά να αποφύγεις τη σωματική επαφή. Πες του ότι λυπάσαι για ότι συνέβη (κι ας μη φταις για κάτι εσύ) και κέρασέ τον ένα ποτό. Εννιά στις δέκα φορές η μέθοδος αυτή έχει επιτυχία!

2. Αντίθετα με τις βλακείες που διαβάζεις πως αυτός που χτυπάει πρώτος έχει το πλεονέκτημα, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην κάνεις την πρώτη κίνηση. Άφησε τον άλλον να σου... δείξει τι έχει για σένα και μετά πέρνα στην αντεπίθεση. Απλά να είσαι προετοιμασμένος προκειμένου να αποφύγεις τη γροθιά ή την κλωτσιά του, γιατί αν σε βρει «καλά» θα έχεις πρόβλημα.

3. Ποτέ μη μεταφέρεις τον καυγά έξω από το μπαρ. Άσε τις... βλαχομαγκιές τύπου «πάμε έξω ρε να σου δείξω εγώ» για άλλους. Έτσι του δίνεις χρόνο να προετοιμαστεί...

4. Την ώρα που ξεσπά ο καυγάς, μη ντραπείς να τρέξεις προς την έξοδο του μπαρ. Ισχύει ότι και για το πλοίο που βυθίζεται. Αυτός που είναι δίπλα στην έξοδο κινδύνου, σώζεται!

5. Πάντα να χτυπάς με τη δύναμη όλου σου του σώματος. Μια γροθιά που ξεκινάει από τον αγκώνα σου, δε θα του κάνει κάτι φοβερό, εκτός κι αν το χέρι σου είναι «κουπί».

6. Αν ο κύριος που σου χαλάει τη νύχτα είναι μεθυσμένος και η συμπεριφορά του δείχνει πολύ καλή για να είναι και αληθινή, να παραμείνεις σε εγρήγορση. Μάλλον θα την... αρπάξεις ξαφνικά!

7. Πάντα να ζυγίζεις τον αντίπαλό σου και να προετοιμάζεσαι κατάλληλα. Π.χ. να υποθέσεις πως είναι δεξιόχειρας, οπότε να περιμένεις δεξιά γροθιά του.

8. Όταν κάποιος σου επιτίθεται, η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνεις είναι να του χαλάσεις την ισορροπία. Το δεξί σου πόδι πάντα μπροστά και έτοιμο να αποκρούσει επίθεση, ενώ το αριστερό σου χέρι πρέπει να φτάσει στον ώμο του για να τον ρίξεις κάτω.

9. Ποτέ, μα ΠΟΤΕ μην προσπαθήσεις να αφοπλίσεις κάποιον που κρατάει μαχαίρι ή άλλου τύπου αιχμηρό αντικείμενο που μπορεί να σου κάνει ζημιά. Σε τέτοιες περιπτώσεις τρέξε γρήγορα και απέφυγε τη συμπλοκή.

10. Μια πολύ δυνατή γροθιά στο θώρακα του άλλου, έχει πολλές πιθανότητες να τον «ξαπλώσει» κάτω με την πρώτη!



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved