Οι κόντρες Λιάγκα-Σεφερλή είχαν… νικητή! (videos)

Οι κόντρες Λιάγκα-Σεφερλή είχαν… νικητή! (videos)

Τα δύο «πρωινά» έδωσαν τη «μάχη» τους, το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα επικράτησε με περίπατο απέναντι στους Σεφερλή-Τσαβαλιά με τα εκατέρωθεν ξεσπάσματα να είναι στην ατζέντα των πρωινών μας

Τι τραβάς κι εσύ κυρά-Μαριώ μου! Ενός κακού μύρια… έπονται. Δε σου φτάνει που πρέπει να συνέλθεις από το σοκ των κλειστών τραπεζών και με το όριο των μόλις 60 γιούρος που μπορείς να σηκώνεις κάθε μέρα (με πρόχειρους υπολογισμούς στα λεφτά του άντρα σου θα τελειώνουν στις… 11 το μήνα με το.. ζόρι) πρέπει να συνηθίσεις να ζεις και χωρίς πρωινάδικα.

mpam

Μεγάλη Παρασκευή
Από την προηγούμενη Παρασκευή (θύμισε κάτι από Μεγάλη Παρασκευή, με τόσο δάκρυ που χύθηκε επειδή ξεκινούσαν οι διακοπές των παρουσιαστών) Mega και Antenna έριξαν τίτλους τέλους στην πρωινή τους ζώνη, με το σοκ στην Ελληνίδα νοικοκυρά να είναι τεράστιο. Κυρά Μαριώ μου, όμως, μην κλαίς… Υπάρχει πάντα η ελπίδα των επαναλήψεων και αν δεν γίνει κάτι μέχρι τα μέσα Ιουλίου, μην κωλώσεις. Σήκωcaσε το ακουστικό και πάρε τηλέφωνο. Και στο Mega και στον Antenna. Ζήτα να γυρίσουν από την Άνδρο Λιάγκας-Σκορδά-Σταμάτη-Γεωργαντάς (οι δύο τελευταίοι είναι… υιοθετημένοι) και από το Σεφερλή και την Τσαβαλιά να κλείσουν το «Δελφινάριο» και να γυρίσουν στα πλατό τους. Και αν δε μπορούν, απαίτησε… κονσέρβα. Την κάνει τη δουλειά της. Ειδικά σε τέτοιους καιρούς. Με τα capital controls.

Ο παλιός είναι αλλιώς
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι στο πρωινό του Antenna ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν αυτό που ξέρουν, χωρίς καμία αλλαγή όπως άλλωστε συνηθίζουν την τελευταία πενταετία (αλλά να μου πεις εδώ δεν έχει αλλάξει η Ελένη που από πρωί πήγε μεσημέρι) , καλά και πήραν μια άνετη νίκη. Τόσο στο σύνολο της σεζόν όσο και στο δυναμικό κοινό. Στο διάστημα 13/10/14 – 23/6/15, που έπαιξαν μαζί οι δύο εκπομπές, τα στοιχεία έδειξαν ξεκάθαρη νίκη του «Πρωινό», με 25,9% στο γενικό και 24,6% στο δυναμικό. Αντίστοιχα, ο Μάρκος Σεφερλής με το «Mega με μία» σημείωσε 20,3% (γ.σ.) και 23,3% (δ.κ.).

Και ο Έλληνας το θέλει το κουτσομπολιό του
Αναμενόμενο! Γιατί; Γιατί ο Γιώργος με τη Φαίη έχουν ήδη μπει στα σπίτια των… κυριών που παρακολουθούν και είναι… δοκιμασμένοι. Τα ξεσπάσματα του Λιάγκα, η αθυροστομία της Σταμάτη, οι μεταξύ τους κόντρες, αλλά και η… δυναμική και η αύρα της Φαίης συνθέτουν ένα σκηνικό που γουστάρει η Ελληνίδα. Αλλά και ο Έλληνας.

Αποτρίχωση από τη γυμνόστηθη Τέτα
Την ίδια στιγμή, στην απέναντι όχθη ο Μάρκος Σεφερλής αν και ξεκίνησε εξαιρετικά στο δρόμο το… έχασε. Την πρώτη περίοδο της εκπομπής το πλατό θύμιζε κάτι από «Δελφινάριο» με τον ηθοποιό να μην αφήνει ατάκα να πέσει.. κάτω, χωρίς να απαντηθεί με ένα αστείο, αλλά αυτό στην πορεία σε κούρασε κυρά-μαριώ μου. Δε σε κούρασε; Σε κούρασε… Συνταγή για γιουβαρλάκια έγραφες, αστεία ο Σεφερλής. Τι πρέπει να προσέξουν οι Δίδυμοι άκουγες, αστεία ο Σεφερλής. Αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι έβλεπες από τη… γυμνόστηθη την Τέτα την Καμπουρέλη, αστεία ο Σεφερλής. Ε, τι να κάνεις κι εσύ κυρά-Μαριώ μου; Θα το αλλάξεις το καναλάκι.

Μόνο τον Ουγγαρέζο θα θυμόμαστε
Πάντως, το μόνο που θα έχουμε να θυμόμαστε από τον Σεφερλή τη φετινή χρονιά θα είναι η απίστευτη κόντρα του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Μια κόντρα η οποία αν δεν ήταν στημένη, απέδειξε πως ο ηθοποιός-παρουσιαστής είχε χάσει τη… μπάλα.
Και μιας και ο λόγος για κόντρες και ξσεπάσματα ρίξτε παρακάτω και ένα βλέφαρο σε κάποια από αυτά που θα περιμένουμε πως και πώς να δούμε σε επανάληψη στην διάρκεια του καλοκαιριού.

 



Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved