«Ο ΠΑΟΚ έκανε το τέλειο παιχνίδι»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε το τέλειο παιχνίδι»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του τόσο για το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ, όσο και για την ατομική του εμφάνιση κόντρα στη Βαλερένγκα, ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικέφαλου», Κοστίν Λαζάρ.

Ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στον αέρα του «Sport103fm», εστίασε στα κολακευτικά σχόλια του Λάζλο Μπόλονι προς το πρόσωπό του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στους Νορβηγούς, τονίζοντας πως η συγκέντρωση είναι το κλειδί για τη ρεβάνς. Παράλληλα, ο Τσιρίλο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την υποστήριξή τους στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούνο Τσιρίλο:

Για τον αγώνα με τη Βαλερένγκα: «Όλοι είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να σκοράρουμε εκτός έδρας. Για τον αγώνα της Τούμπας πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία για να περάσουμε στα play off του Europa League»

Για το αν ήταν δύσκολη η νίκη του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος για το παιχνίδι με την Βαλερένγκα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα η Βαλερένγκα, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε το τέλειο παιχνίδι. Ο προπονητής έδωσε πολλά στοιχεία για αυτήν την ομάδα και κάθε παίκτης ήξερε τι έπρεπε να κάνει μέσα στο γήπεδο»

Για τη ρεβάνς της Τούμπας: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν τελειώσει ακόμα. Πρέπει να δούμε σοβαρά το δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε ένα αβαντάζ, αλλά όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Παίζουμε στην Τούμπα και ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει όλοι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε καλή δουλειά μέχρι τη ρεβάνς»

Για τα θετικά σχόλια που έκανε για εκείνον ο Λάζλο Μπόλονι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά που είπε ο προπονητής μου για εμένα. Όμως, είναι μεγάλη ευθύνη. Αυτό μου δίνει πολύ δύναμη εν όψει της νέας σεζόν. Για έναν παίκτη είναι πολύ σημαντικό να ακούει τέτοια λόγια από τον προπονητή του»

Για το διαφορετικό πρόσωπο που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Βαλερένγκα σε σχέση με τα φιλικά: «Κατά την άποψή μου και με βάση την εμπειρία μου, ο κόσμος πρέπει αν βλέπει τα επίσημα παιχνίδια και όχι τα φιλικά. Όλες οι ομάδες στην προετοιμασία έχουν καινούργιους παίκτες και κάθε μέρα βρίσκονται μεταξύ τους. Το σημαντικό είναι ότι στο ματς με τη Βαλερένγκα, όλοι είδαν ότι ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα και πήρε μία νίκη, η οποία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα»

Για την απόδοση του Κοστίν Λαζάρ στο ματς με την Βαλερένγκα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτός ο παίκτης ήρθε στον ΠΑΟΚ. Είμαι δίπλα του. Είναι πολύ καλός άνθρωπος με ωραία φιλοσοφία. Στο ματς με την Βαλερένγκα ήταν φανταστικός στην άμυνα και στην επίθεση. Ήταν πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να του πούμε πολλά μπράβο, που μέσα σε λίγες μέρες έκανε αυτή τη δουλειά»

Για την προσωπική του απόδοση: «Είμαι χαρούμενος, γιατί έκανα καλή προετοιμασία. Αισθάνομαι καλά. Όχι ακόμα 100% καλά, αλλά καλά. Για την ομάδα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας με νίκη. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και όλοι πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Προσωπικά, ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι έτσι»

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο Όσλο: «Εδώ και δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα έχω την άποψη ότι όλοι πρέπει να είναι μία γροθιά. Διοίκηση, παίκτες και κόσμος. Χθες ήρθαν να μας δουν από τόσο μακριά και έπρεπε να τους ευχαριστήσουμε. Όπου κι αν βρισκόμαστε, υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ που έρχονται να μας δουν και να μας δώσουν δύναμη»



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved