«Ακριβοί Επστάιν-Κουτσιανικούλης»

«Ακριβοί Επστάιν-Κουτσιανικούλης»

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη παραχώρησε συνέντευξη στο Athletic Radio και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του και στον χαφ που πρόκειται να έρθει, μίλησε για τους παίκτες που έφυγαν από το Ηράκλειο, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραμείνει στους Κιτρινόμαυρους, ενώ ισχυρίστηκε ότι οι Επστάιν και Κουτσιανικούλης πράγματι απασχόλησαν την ομάδα του, ωστόσο τα κασέ τους είναι απλησίαστα για τα δεδομένα του Εργοτέλη. Τέλος, δεν έκρυψε ότι του λείπουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ.{textlink}

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Καραγεωργίου:

Για την επιλογή του Μαρτινέγκο για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς

«Είναι γνωστό το πρόβλημα μας με το Παγκρήτιο. Δεν έχει την ζεστασιά που έχουν άλλα γήπεδα. Γι' αυτό κάναμε την προπόνηση στο Μαρτινέγκο, ώστε να νιώσουν και τα παιδιά λίγο περισσότερο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα».

Για την λειτουργία του Εργοτέλη

«Κάθε χρόνο λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο. Μας λείπει ένα κομμάτι του παζλ το οποίο και ελπίζω πως θα το ολοκληρώσουμε φέτος. Προετοιμαζόμαστε σωστά, υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα και αυτή είναι η επιτυχία της ομάδα».

Για τους παίκτες που αποχώρησαν

«Ο Αλεξόπουλος είναι πολύ καλός αθλητής, όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν του επέτρεπαν να παίζει όποτε τον χρειαζόμασταν. Με τον Ρουμπάκη το θέμα ήταν οικονομικό. Για τον Δασκαλάκη αποφασίσαμε να μην του κάνουμε πρόταση γιατί ξέραμε ότι το παιδί ήθελε να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα, όπως και έγινε».

Για τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν

«Ήθελα ένα τερματοφύλακα από την Γερμανία. Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή σχολή. Ο Ευαγγέλου και ο Κατσικοκέρης είναι δύο νεαρά παιδιά. Ο Κατσικοκέρης έχει εμπειρίες από επαγγελματικά πρωταθλήματα και πιστεύω πως θα βοηθήσει. Ο Ευαγγέλου είναι ένα νέο παιδί το οποίο θα το δουλέψουμε ώστε να είναι ένα βασικό στέλεχος της ομάδας το επόμενο 1-1,5 χρόνο. Αυτός που θα έρθει θα συμπληρώσει το κομμάτι που μας έλειπε. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θεωρώ πως θα έχει κλείσει».

Για το αν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση

«Όχι, εκτός αν θέσει θέμα κάποιος ποδοσφαιριστής. Ο Σιάκκας θα δοθεί και πάλι δανεικός, είναι το καλύτερο και για τον ίδιο ώστε να έχει παιχνίδια στα πόδια του».

Για το ενδεχόμενο να καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος

«Δεν γινόταν να ξεκινήσουμε την προετοιμασία πιο αργά γιατί ήδη τα παιδιά έχουν να προπονηθούν δυο μήνες. Η δική μας δυσκολία είναι πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε φιλικά με ομάδες στο νησί».

Για τις τάσεις φυγής του Λεάλ

«Του είπαμε πως μπορεί να φύγει αν φέρει πρόταση. Του δώσαμε ένα χρονοδιάγραμμα για να μας φέρει προσφορά ώστε να μπορέσουμε να τον αντικαταστήσουμε. Αυτό δεν έγινε και ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα».

Για το σύστημα με το οποίο θα αγωνίζεται φέτος ο Εργοτέλης

«Από πέρσι μπήκαμε στην διαδικασία να δουλέψουμε στο 4-3-3 και αυτό θα κάνουμε και φέτος. Ετσι είναι δομημένη και η ομάδα. Προσπαθώ να βρω ένα παίκτη που θα μας δώσει ταχύτητα στην ομάδα, αυτό είναι ένα κομμάτι που μας λείπει. Οι παίκτες μου είναι κυρίως τεχνίτες. Αυτό κάναμε και πέρσι αυτό θα κάνουμε και φέτος, πάνω σε αυτή τη λογική βασιστήκαμε και μέσω αυτής της λογικής θα κινηθούμε και φέτος».

Για το ενδιαφέρον του Εργοτέλη για τους Επστάιν και Κουτσιανικούλη

«Πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον, όμως οι τιμές τους είναι απλησίαστες για τον Εργοτέλη και πλέον δεν κοιτάμε αυτούς τους παίκτες».

Για την άμυνα που αποτελεί Αχίλλειο πτέρνα του Εργοτέλη

«Είναι δύσκολο να αλλάξει η φιλοσοφία μας. Δεν μπορεί ο Λεάλ, ο Ρομάνο, ο Μπουντιμίρ, να είναι κάτω από τη σέντρα. Δεν θέλω να αλλάξω την νοοτροπία αυτής της ομάδας. Θα κοιτάζουμε να βελτιωθούμε στην άμυνα, είναι κάτι που πρέπει να γίνει, αλλά δεν θα αλλάξουμε την νοοτροπία παιχνιδιού μας».

Για τον κόσμο

«Και στις δύο συγκεντρώσεις φάνηκε ότι ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον. Πιστεύω σιγά σιγά ότι ο κόσμος μας θα αυξάνεται. Είναι ένα προσωπικό στοίχημα και πιστεύω θα το κερδίσουμε. Δεν κερδίζεται μέσα σε 1-2 χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου θα το κερδίσουμε».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη

«Είναι ίδιοι οι στόχοι μου με αυτούς τους Εργοτέλη. Θα μπορούσε η αδικία που έχει υποστεί ο Εργοτελης να με έκανε να σκέφτομαι διαφορετικά. Η εικόνα μου επηρεάζει κάποιους αλλά δεν με ενδιαφέρει. Ήταν κάτι εύκολο η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Εργοτέλη».

Για το σκάνδαλο με τα στημένα

«Είναι ο καιρός να αναδειχθούν οι αξίες και να τελειώνουν κάποια πράγματα. Ολοι μας κάτι είχαμε υπ’ όψιν. Είναι ώρα το ποδόσφαιρο να συνεχίσει με καλύτερες βάσεις».

Για τον αγώνα του ΟΦΗ να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα

«Αυτοί που είναι στην διοίκηση κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια. Αγωνιστικά παρακολούθησα τον ΟΦΗ και αξίζει να πάρει την άνοδο. Νομίζω είναι και καλύτερος από την περσινή σεζόν και είναι και θέμα προπονητή αυτό».

Για την άποψη ότι το Ηράκλειο δεν αντέχει δύο ομάδες στη Σούπερ Λίγκα

«Δεν ισχύει αυτό. Από την στιγμή που η ομάδα που δεν έχει μεγάλη δυναμική κόσμου στην κατηγορία καταφέρνει να πρωταγωνιστεί, δεν γίνεται αυτή που έχει και αρκετό κόσμο στο πλευρό της να μην τη "σηκώνει" η Σούπερ Λίγκα. Εμένα μου λείπουν τα παιχνίδια ανάμεσα σε Εργοτέλη-ΟΦΗ».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved