Επιβεβαίωση από Τζουντ!

Επιβεβαίωση από Τζουντ!

Όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Gaz Club στο Onsports αναφορικά με το πάρτι στο οποίο θα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, επιβεβαίωσε μέσω twitter η σύζυγος του Γάλλου στράικερ. Έξαλλος ο Γάλλος στράικερ με τις φήμες!

Για άλλη μια φορά μέσω του Twitter η Τζουντ Σισέ αναφέρθηκε στα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του συζύγου της και φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η σύζυγος του αρχηγού του Παναθηναϊκού μέσα από την προσωπική της σελίδα επανέλαβε ουσιαστικά όσα είπε τη Δευτέρα (20/06) στο Onsports ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όπου θα γίνει το πάρτι στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα λοιπόν και με την Τζουντ Σισέ, ο Γάλλος σταρ των «πρασίνων» θα βρεθεί την Παρασκευή (24/06) στο Gaz έτσι ώστε να παίξει μουσική και να διασκεδάσει με τους φίλους του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διοργανώνει πάρτι αποχαιρετισμού ή οτιδήποτε άλλο που να αφορά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

«Γεια σας. Ο σύζυγός μου ζήτησε να σας ενημερώσω ότι ουδέποτε ζήτησε να κάνει πάρτι αποχαιρετισμού αυτή την Παρσκευή. Το μόνο που του ζητήθηκε ήταν να παίξει ως DJ», ανέφερε το μήνυμα της Τζουντ Σισέ ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και δεύτερο που ανέφερε: «Πώς προέκυψε αυτή η φημολογία, είναι πραγματικά αδιανόητο»!

jude2

Έτσι, η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ επιβιεβαίωσε τόσο τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του Gaz, Χάρη Σπύρου, όσο και το ρεπορτάζ του Onsports,  όταν είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά η φήμη ότι ο Γάλλος οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι επειδή έχει αποφασίσει να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι η μεταγραφή του στη Λάτσιο βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο συζητήσεων και παρουσιάζεται διαφορά στο οικονομικό κομμάτι μεταξύ του Σισέ και των Ιταλών, ενώ την ίδια ώρα από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι ακόμα δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ έγγραφο από την ιταλική ομάδα με οικονομική προσφορά για την αγορά του Γάλλου.

Έξαλλος με τη φημολογία ο Σισέ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με το πάρτι. Ο Γάλλος στράικερ χρησιμοποίησε λίγο αργότερα τη δική του σελίδα στο Twitter, κάτι που κάνει σπάνια, για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη την Παρασκευή το βράδυ δεν πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερωτήσεις φίλων του σχολίασε: «Απλώς δέχθηκα να είμαι DJ μαζί με τον φίλο μου Kuy, γι'αυτό παρακαλώ σταματήστε να λέτε πως πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι, αφού δεν είναι. Όπως και να' χει θα πρόκειται για μία ωραία νύχτα».

Παράλληλα, η Τζουντ Σισέ σε συνομιλίες που είχε με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέφερε πως ο Σισέ είναι πραγματικά έξαλλος με το θέμα που προέκυψε χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει και σχολίασε πως: «είναι αστείο. Ο Τζιμπ συμφώνησε να είναι ο DJ και τώρα έχουν βγάλει αφίσες για αποχαιρετισμούς. Είναι έξαλλος. Είναι αστείο».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved