«Δεν την απορρίπτουμε έτσι απλά»

«Δεν την απορρίπτουμε έτσι απλά»

Για ακόμη μια φορά, ο Γεράσιμος Βεντούρης δεν ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με το μυστήριο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τους Κύπριους επενδυτές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη Πανιώνιου μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM, τόσο για το θέμα των Κύπριων, όσο και για την αναστάτωσή που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Τσολακάκη και τον Τάκη Λεμονή. Υποστήριξε ότι η πρόταση δεν μπορεί να απορριφθεί έτσι απλά και ότι θα πρέπει να ληφθεί απόφαση, μετά από το ΔΣ και τη ΓΣ του ερασιτέχνη Πανιώνιου.

«φταίμε όλοι μας. Έχουμε ξεχειλώσει το θέμα, ενώ δεν έπρεπε. Έγιναν λάθη επί λαθών. Οτι και να κάνει ο Τσολακάκης, δεν θα πάψω να λέω ότι ο Πανιώνιος του οφείλει την ύπαρξή του. Ιδίως φέτος, όταν αναλάβαμε τον Γενάρη, υπήρχε τραγική κατάσταση. Κατά 99% ευθύνεται για τη διεκπεραίωση του έργου αυτού», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γεράσιμου Βεντούρη για τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη.

Συνεχίζοντας, είπε: «Σέβομαι τη διαίσθησή του και δεν μπορώ να μην τη σέβομαι. Εχουμε τρομερή διαφωνία στο θέμα των αγοραστών. Όμως, όποιος βάζει 3 εκατ. ευρώ, δεν μπορώ να μην μιλήσω μαζί του. Ο Κώστας νομίζει ότι είναι σκευωρία».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη τόνισε ότι μιλάει μόνο με εκπροσώπους των επενδυτών και όχι με τους ίδιους: «Μιλάμε μόνο με τον εκπρόσωπο, που είναι και αυτός επιχειρηματίας. Μιλάω και με κάποιον άλλο, εκτός από τον κ. Χατζηνικολάου. Θα δούμε τι γίνεται. Δεν μπορούμε να απορρίψουμε την πρόταση, χωρίς συζήτηση. Είναι ενήμεροι ότι δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε σε τρεις μέρες. Την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα γίνει και Γενική Συνέλευση».

Όσο για τις προθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη, είπε: «Πιστεύω ότι δεν είναι αρνητικός μια και έξω κανείς. Όλοι έχουν τις απορίες τους. Θα αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε. Αφού έχουν θέσει ως όρο ότι θέλουν και εμένα στο ΔΣ, δεν θα ήθελα δεοντολογικά να είμαι στην επιτροπή που θα αποφασίσει. Επιθυμία τους είναι να είμαι στην προεδρία».

Παράλληλα, ο Γεράσιμος Βεντούρης αρνήθηκε ακόμη μια φορά να πει τα ονόματα των επενδυτών, παρά το γεγονός ότι τα είχε αποκαλύψει στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ: «Δεσμευόμαι να μην τα πω τα ονόματα. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα».

Αναφερόμενος στην περίπτωση να μην καρποφορήσει τελικά το θέμα των επενδυτών, είπε: «Αν δεν υπάρχει αυτή η πρόταση, θα είναι δύσκολα. Τίποτα δεν θα είναι ακατόρθωτο. Υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που μπορούμε να πουλήσουμε. Θέλουν να ξοδέψουν χρήματα και πιστεύουν ότι με την εμπειρία μου θα μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε καλά. Ο προγραμματισμός που γίνεται είναι σαν να μην υπάρχει επενδυτής. Εχουμε κάνει προτάσεις σε παίκτες. Γίνονται με την προοπτική ότι δεν θα έχουμε επενδυτή. Ενημέρωσα και τους επενδυτές για αυτό».

Πάντως, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Τάκης Λεμονής θα συνεχίσει στον Πανιώνιο, ακόμη και χωρίς επενδυτές: «Θα είναι και πάλι ο Λεμονής. Έχει μια διάσταση απόψεων με τον Τσολακάκη, για μένα κακώς υπάρχει. Μπορεί να διαφωνεί, αλλά πρέπει να σεβαστούμε πως ότι έχει γίνει στον Πανιώνιο, το οφείλει στον Τσολακάκη».

Όσον αφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του Λεμονή στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: «Με ενόχλησε ότι το έβγαλε στο τριήμερο και του το είπα. Και με ενόχλησε ότι δεν θα έπρεπε να τα πει. Δεν ήταν σωστό να τα πει. Αυτά που είπε, δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος ούτε ψέμα. Δεν έγινε με κακή πρόθεση ή δόλο. Ότι και να γίνει, έχω το δύσκολο έργο να φέρω κάποιους ανθρώπους κοντά και να λύσουν τις παρεξηγήσεις τους και μιλάω για τους Τσολακάκη και Λεμονή».

Για την πρόθεση του Κωνσταντίνου Τσολακάκη να παραιτηθεί, είπε: «Αυτό δήλωσε, δεν έχω κατορθώσει να του μιλήσω ακόμη. Το να μην είναι σε κάποιο πόστο, θα είναι αρνητικό και το έχω πει και στους επενδυτές».

Κλείνοντας, ο Γεράσιμος Βεντούρης είπε: «Ότι δεν βγαίνουν τα ονόματα, αυτό είναι που δημιουργεί τη βαβούρα. Από την άλλη, αυτό είναι που θέλουν οι επενδυτές».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved