Μπορμπόκης: «Θα μας τιμωρήσουν σίγουρα»

Μπορμπόκης: «Θα μας τιμωρήσουν σίγουρα»

Για την διαιτησία, αλλά και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Άρη, μίλησε ο Στέφανος Μπορμπόκης σε συνέντευξη του στο «Αθλητικό Μετρόπολις»

«Χείμαρρος» ο πρώην μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στην σιγουριά του για τιμωρία του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τον τηλεσχολιαστή και πρώην διαιτητή Περικλή Βασιλάκη και τα παλιά του κατορθώματα, αλλά και στο επικείμενο ντέρμπι με τον Άρη, θεωρώντας ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν το προβάδισμα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με τον Άρη:«Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. με πρώτο αυτό κόντρα στον Άρη. Έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ έτσι όπως είναι ο Άρης που βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και στα παιχνίδια με εμάς παίζει πάντα δυναμικά. Είναι κλασικό ντέρμπι όμως. Δεν υπάρχουν προγνωστικά. Αυτό το παιχνίδι θέλουν και οι δύο να το πάρουν».
 

Για το αν πιστεύει πως θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ:
»Πιστεύω θα μας τιμωρήσουν. Θα τα μαγειρέψουν πάλι για να μην παίξουν χωρίς κόσμο. Ήταν και ο Ολυμπιακός τιμωρημένος, μετά και ο Παναθηναϊκός. Νομίζω πως τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα γίνουν χωρίς κόσμο. Έχουμε προβάδισμα με τον Ολυμπιακό, αλλά χωρίς κόσμο είναι δύσκολα τα πράγματα».
 

Για τα χθεσινά πέναλτι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό:
«Αυτά μας γύρισαν 100 χρόνια πίσω. Οι ίδιες εφημερίδες οι δικές τους το γράφουν. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτοί. Επειδή βάζουνε 30 εκατομμύρια πρέπει να πάρουνε το πρωτάθλημα; Από τότε που βγήκε το Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει πάρει κανείς το πρωτάθλημα εκτός Αθηνών. Τουλάχιστον παλιά εμείς το διεκδικούσαμε. Ο ίδιος ο Βαλβέρδε είπε πως δεν θέλαμε να νικήσουμε με πέναλτι, αλλά θέλαμε να το κάνουμε με  ένα κανονικό γκολ. Πλέον αρχίζω να φοβάμαι πως χωρίς κόσμο θα γίνει κάτι άλλο με τον Ολυμπιακό. Ίσως και να είναι καλό βέβαια για εμάς αυτό που έγινε για να ταρακουνηθούν οι διαιτητές", τόνισε ο Μπορμπόκης που θυμήθηκε την εποχή Βουλινού: "Τα χθεσινά μου θύμισαν τα όσα έκαναν ο Κόκκαλης με τον Ολυμπιακό όπως και ο Βαρδινογιάνης. Τότε που μας πήρε ο Βουλινός από το γήπεδο είχε άδικο; Είχε γίνει πανηγύρι μέσα σε 20 λεπτά. Βλέπουμε και στην τηλεόραση ως σχολιαστή τον Περικλή Βασιλάκη. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τον Βασιλάκη τον είχαμε...κορνίζα μέσα στα αποδυτήρια! Την είχε βάλει ο Βουλινός για να τον βλέπουμε και να εκνευριζόμαστε. Μάς είχε αδικήσει κατάφωρα σε έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου χάσαμε 2-0, δεν μας έδωσε πέναλτι, αφήστε τα...».
 

Για το κοουτσάρισμα του Μάκη Χάβου στο ματς με την Ξάνθη και την αλλαγή του Κουτσιανικούλη που είχε μπει στη θέση του Φωτάκη: «Αυτά γίνονται σε έναν αγώνα. Είναι απόφαση του προπονητή που του βγήκε κιόλας και αυτό ισχύει και με τον Μπαλάφα».
 

Τέλος για την πορεία του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι μέσα στους στόχους του. Με αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν φοβάμαι καθόλου. Πάμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε και στους τρεις στόχους. Στα μεγάλα παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά". Ακόμη ευχήθηκε ο ΠΑΟΚ να "είναι στον τελικό. Νομίζω πως εκεί θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου που έχει καλή ομάδα και ήταν άτυχος με εμάς στο πρώτο ημίχρονο».

Ανταπόκριση Μανώλης Λόγγρος



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved