«Κομβικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ...»

«Κομβικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ...»

Στην κρισιμότητα που έχει για τον Αρη το ντέρμπι με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου με δηλώσεις του στον Libero 107,4.

O παλιός παίκτης του Αρη και νυν προπονητής είπε πως με μια νίκη επί του ΠΑΟΚ οι «κίτρινοι» θα πάρουν τα πάνω τους και θα αλλάξει η τροχιά τους στο πρωτάθλημα, διαφορετικά θα έρθει η απογοήτευση.

«Αν ο Αρης κερδίσει τώρα τον ΠΑΟΚ ίσως μπορέσει η ομάδα να πάρει πάνω της και να κάνει ένα καλό σερί νικών. Είναι κομβικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γιατί, από την άλλη, αν χάσει το παιχνίδι τότε θα έρθει η απογοήτευση και αυτό θα έχει άσχημες επιπτώσεις. Πιστεύω, όμως, ότι η έδρα θα βοηθήσει τον Άρη και στην συνέχεια θα αλλάξει η τροχιά του στο πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, είπε πως κακώς δεν μέτρησε το γκολ που ήταν κανονικό, ενώ μίλησε και για τη γενικότερη εικόνα του Αρη:

«Εγινε ένα καλό παιχνίδι, είχαν διάθεση και οι 2 ομάδες και έγιναν φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν καλύτερος ενώ ο Εργοτέλης ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι ήταν δίκαιη η ισοπαλία, αν και ο πόντος που πήραν σίγουρα δεν βόλεψε καμία ομάδα, δεν έμειναν ευχαριστημένες. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα συστήματος η εμφάνιση του Άρη χθες, πάντα μετά από αλλαγή προπονητή, οι παίκτες δείχνουν μια διάθεση. Συνολικά μιλώντας για την φετινή σεζόν, ο Άρης δεν είναι αυτό που περιμέναμε, πίστευα ότι μπορεί να μας εντυπωσιάσει αλλά αυτό δεν έγινε, ίσως δεν βγήκαν κάποια πράγματα στην ομάδα, ίσως κάποιοι παίκτες δεν ήταν αυτοί που θα έπρεπε, στην συνέχεια ήρθαν και οι τραυματισμοί και τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά. Στην Ευρώπη έπαιζε καλά αλλά στην Ελλάδα δεν έδειχνε ανάλογη εικόνα ενώ είναι σημαντικά τα προβλήματα στην επίθεση. Φέτος η ομάδα έπαιξε πολύ συντηρητικά, προσπαθούσε να κλέψει τα παιχνίδια με σφιχτή άμυνα και μπροστά ότι βγει. Χθες έδειξε μια καλή κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς μακρινές μπαλιές, έκανε 2-3 καλές φάσεις ενώ ακυρώθηκε και ένα κανονικό για μένα γκολ. Κακώς δεν μέτρησε το γκολ, το σφύριγμα ήταν τραβηγμένο, αυτά γίνονται συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Μου άρεσε επίσης χθες ότι είχε κοντά τις γραμμές ο Άρης και πήγε να παίξει αρκετά από τα πλάγια. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοση της ομάδας, ίσως κουράστηκαν οι παίκτες, ίσως άλλαξε η τακτική και δεν βγήκε στο γήπεδο».

Tέλος, αναφερόμενος στον ΟΦΗ και την πορεία του, καθώς ζει μόνιμα στην Κρήτη, τόνισε:  «Ο ΟΦΗ έχει πολύ κόσμο και πολύ καλό υλικό, μπορεί να κερδίσει την άνοδο φέτος. Τον φρενάρουν όμως τα οικονομικά προβλήματα, υπάρχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα και η ομάδα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε».



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved