«Κάποιοι είναι ουρανοκατέβατοι»!

«Κάποιοι είναι ουρανοκατέβατοι»!

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Σταύρο Αδαμίδη, το φετινό οικοδόμημα του Ολυμπιακού Βόλου και το θέμα που έχει προκύψει με τη διοίκηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μαγνησίας, τον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5, αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τα πλέι οφ γενικότερα, ξεκαθάρισε ότι θέλει νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, γιατί δεν θα περιμένει καμία ΑΕΚ και κανέναν ΠΑΟΚ για να βγει ο Ολυμπιακός Βόλου στην Ευρώπη. Ακόμη ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν, ενώ αποκάλυψε ότι ευχαρίστησε τους παίκτες του κλαίγοντας για την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:

Για τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη: «Το πρόβλημα ποιο είναι και για αυτό έχει οδηγηθεί το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση; Αυτοί είναι περαστικοί δεν είναι ιδιοκτήτες, κατέβηκαν ουρανοκατεβάτοι. Είναι επικοινωνιακό τρικ για να μπορέσουν να ακούγονται και να προβάλλονται με οποιοδήποτε τρόπο και να μη φταίνε αυτοί, αλλά κάποιοι άλλοι.

Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός Βόλου για αυτούς είναι μία οργανωμένη ομάδα και ξέρει πότε πρέπει να απαντήσει. Έχουμε άριστη συνεργασία με τους απλούς φιλάθλους και τους οργανωμένους και ένα σημείο επαφής που μας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύουμε την ομάδα. Με άριστα το 10 μας βάζω 8!

Αυτός ο περίεργος τύπος που λέγεται Αδαμίδης, θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις παραμονές ενός πολύ κρίσιμου αγώνα, τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για εμάς.

Τον περιμένουμε να τον φιλοξενήσουμε. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα με κανέναν παράγοντα και οποιοδήποτε φίλαθλο άλλης ομάδας. Είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε έναν αγώνα οποιοσδήποτε αντίπαλος, φίλαθλος ή παράγοντας θέλουμε να πανηγυρίζει και να χειροκροτεί για την ομάδα του. Έτσι θέλω να κάνω κι εγώ».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει κυρίως προς το πρόσωπό του: «Μία ομάδα από το πουθενά ξαφνικά ήρθε στη Σούπερ Λίγκα και διεκδικεί ένα κομμάτι από την πίττα. Δεν είναι λογικό. Ξαφνικά έρχεται ο Ολυμπιακός Βόλου και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά. Εγώ όταν βάζω ένα στόχο, τον πετυχαίνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον υλοποιήσω. Βγήκαμε πλέι οφ, πήγαμε ημιτελικό κυπέλλου και πρέπει να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου σε αυτό το επίπεδο».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Δεν μιλάω για τους 3.000 που είτε βρέξει είτε χιονίσει θα είναι εκεί. Μιλάμε για την υπόλοιπη πόλη. Αντί να πίνουν έξι καφέδες την βδομάδα, να πίνουν πέντε! Ορισμένοι είναι τεμπέληδες στην πόλη. Χωρίς στήριξη αυτή η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει. Η τρέλα μου πόσο θα αντέξει; Μέχρι που θα πάει; Αν δεν δούμε τον κόσμο να αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής μου αν έρχεται 3.000 κόσμος.

Την ομάδα θέλω να αγκαλιάσουν, όχι τον Μπέο. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, δεν θα με αλλάξετε στα 52. Αν σας αρέσει. Δεν ζητάω να με ψηφίσει κανείς για γίνω πρωθυπουργός ή πολιτικός ή Δήμαρχος. Δε ζητάω κανέναν να φάει μαζί μου. Ο κόσμος δεν μπορεί να έχει αλλιώς απαιτήσεις. Αυτό το οικοδόμημα αντέχει για πολλά χρόνια ακόμη, αρκεί να στηρίξει την προσπάθεια ο κόσμος. Φτάσαμε σε ένα επίπεδο και ζητάμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί. Γνωρίζουμε τον αντικείμενο, έχουμε τις γνώσεις και θέλουμε να τον κρατήσουμε σε αυτό το επίπεδο. Η δύναμη είναι ο κόσμος. Αν τον στηρίξει θα έχει πολλές χαρές και πολλά όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. Ήδη προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά».

Για τη σχέση του με το ποδοσφαιρικό τμήμα και το κλάμα όταν η ομάδα κατάφερε να μπει στα πλέι οφ: «Το λέω και ανατριχιάζω. Έχουμε σχέση εκτίμησης και σεβασμού και εγώ ξέρω πώς να διαχειρίζομαι αυτή την κατάσταση. Τους ευχαρίστησα κλαίγοντας. Αισθάνθηκα πολύ περήφανος και πολύ καλά. Τους είπα ότι από εδώ και πέρα και τίποτα να μην κάνετε με έχετε κάνει περήφανο, έχετε δώσει ταυτότητα, ειδικό βάρος σε αυτή την ομάδα και έχετε κάνει όλη την Ελλάδα να σας χειροκροτήσει. Είτε εχθρούς είτε φίλους. Από τα λάθη μαθαίνει κάποιος. Δεν θα κάνω το ίδιο λάθος που έκανα με τον Ατρόμητο. Δεν θέλω να αγχωθούν τα παιδιά. Όποιο αποτέλεσμα και να έρθει. Αν βγούμε βγήκαμε, αν δεν βγούμε δεν πειράζει».

 

«Οι μάγκες από το Βόλο»!

Για τα όσα ακούγονται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Να μην ακούω τις γελοιότητες που λένε δημοσιογράφοι από την Αθήνα. Ότι θέλουμε να βγει ο ΠΑΟΚ πρώτος. Αν θέλαμε έτσι, θα κάναμε ότι έκανε η Λάρισα πριν τρία χρόνια. Αν βγούμε, θα βγούμε γιατί είμαστε οι μάγκες από το Βόλο. Δε θα περιμένω κανέναν ΠΑΟΚ και καμία ΑΕΚ. Θέλω να κερδίσουμε και τους δύο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει καλύτερη ομάδα.

Για τον έλεγχο αντιντόπινγκ που ζήτησαν ΠΑΟ, ΑΕΚ: «Δείχνουν όλοι πόσο λίγοι και μικροί παράγοντες είναι. Μέχρι στιγμής έχουμε περάσει από 15 ελέγχους στο πρωτάθλημα και τέσσερις στα πλέι οφ. Και δεν το λέω εγώ. Υπάρχουν στοιχεία. Ακόμη και Κόκα Κόλα να έπιναν οι παίκτες, θα το είχαν βρει».

Για το Πανθεσσαλικό Στάδιο: «Υπάρχει τεράστιο θέμα. Μετά τις καταγγελίες, ήρθαν επιστολές των τοπικών φορέων και πήραν τηλέφωνο να βρεθούμε την Τρίτη. Εμείς δίνουμε πάνω από 120.000 ευρώ ενοίκιο στη διοίκηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Δεν κάθομαι να τους παρακαλέσω. Αυτό είναι ένα δείγμα τι έχει συμβεί τα τελευταία 40 χρόνια στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, που λέγεται Βόλος. Οι άνθρωποι που χειρίστηκαν τις καταστάσεις έφεραν σε ανυποληψία την πόλη. Όταν η τοπική κοινωνία δεν είναι σε θέση να συντηρήσει το στάδιο, όταν ο Ολυμπιακός Βόλου αναγκάζεται να επιστρατεύει δικούς του ηλεκτρολόγους και γεωπόνους να ποτίσουν το γήπεδο, γιατί οι εταιρίες τα έχουν παρατήσει, είναι λυπηρό. Δεν ανεχόμαστε αυτούς τους καραγκιόζηδες και θα αντιδράσουμε. Δεν είναι το θέμα τα λεφτά. Θα τα δώσουμε. Έκαναν συμβάσεις εκατομμυρίων και τα έβαλαν στην τσέπη τους.

Την Κυριακή και να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά των Ακαδημιών και τους γονείς τους θα καθαρίσουν τον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου».

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ακόμη:

* «Θεωρώ, γιατί το αξίζει, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και η πόλη του Βόλου θα έχει ευρωπαϊκό αγώνα. Ο στόχος επιτεύχθηκε. Βγήκαμε στα πλέι οφ».

* «Είναι η μόνη πόλη που δεν τίμησε την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν θέλουμε να μας τιμούν τα λαμόγια».

* «Εκτός της διοίκησης και των συνεργατών, οι υπόλοιποι θα κάνουν διακοπές. Να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στην πέμπτη θέση και πιο πάνω. Στόχος μας και πάλι τη νέα σεζόν η είσοδός μας στα πλει οφ».

* «Δεν θα αυξήσουμε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, ίσως κάνουμε και μείωση».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved