«Υπάρχει ταλέντο στον Άρη»

«Υπάρχει ταλέντο στον Άρη»

Για το βάρος που δίνει στους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής, την ΑΕΚ αλλά και το Europa League, μίλησε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» με δηλώσεις του στον «Sentra FM 103,3» τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει όλο το βάρος στα παιδιά από την Κ20 και Κ17, προκειμένου να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για  τις επερχόμενες εκλογές της Λέσχης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Sentra FM 103,3»:

«Καμιά φορά λέμε ότι πρέπει να στηρίξουμε τα τμήματα υποδομής μόνο για να το πούμε. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι σφίγγουν τα πράγματα. Πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά από τις ακαδημίες και πόσο παραπάνω όταν η ομάδα Κ20 του Άρη είναι και πρωταθλήτρια. Υπάρχουν 2-3 άτομα που θεωρώ ότι είναι έτοιμα να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και είμαι διατεθειμένος να δώσω χρόνο συμμετοχής και να επενδύσω σε αυτά τα παιδιά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το γεγονός πως είναι ο μόνος προπονητής που δείχνει τόσο ενδιαφέρον για τα παιδιά από τις ακαδημίες τόνισε: «Ο Άρης είχε ξένους προπονητές που τους ενδιέφερε η επιτυχία της ομάδας, προκειμένου να δικαιολογήσουν τη συμμετοχή τους.  Ένας προπονητής δεν πετυχαίνει με  μια εφήμερη επιτυχία, για να πετύχει θα πρέπει να αφήσει πίσω του έργο. Εγώ αυτό που θέλω είναι να τούς προωθήσω γιατί νομίζω ότι η δουλειά ενός προπονητή είναι να αφήνει έργο πίσω του. Αυτός είναι και ο σκοπός μου, έχω βρει το ταλέντο που θέλω και μπορώ να αξιοποιήσω.

Έχω πίστη στα παιδιά και ξεκινώντας τη νέα περίοδο ίσως να υπάρξει και μια έκπληξη όσον αφορά τη στελέχωση της πρώτης ομάδας. Οι δυνατότητες υπάρχουν όπως και οι προϋποθέσεις, για να μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε τη νέα περίοδο».

Για το πόσο επηρεάζει το προεκλογικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των «κίτρινων», είπε: «Ειλικρινά δεν μας έχουν επηρεάσει οι εκλογές παρά το ότι αγωνιούμε για τους ανθρώπους που θα είναι υποψήφιοι. Το σημαντικό είναι ότι ο Άρης έχει ανθρώπους που νοιάζονται για την ομάδα, όμως δεν θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω σε αυτό το ζήτημα από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Σε σχετική ερώτηση για τα play off υποστήριξε ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, υπογραμμίζοντας: «Η ΑΕΚ μπορεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με ένα θετικό αποτέλεσμα, με δεδομένη τη διαφορά των δύο βαθμών που υπάρχει από τον ΠΑΟΚ. Έδειξε ότι είναι καλύτερη. Παίζει ρόλο σίγουρα ότι πήρε και το Κύπελλο. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή αλλά και στους παίκτες της ΑΕΚ που κατάφεραν αν και πέρασαν τραγικές στιγμές να βρουν την δύναμη και να έχουν τώρα την ευκαιρία να πάρουν ρεβάνς».

Τέλος για τον τελικό του Europa League έκλεισε λέγοντας: «Θα γίνει εκπληκτικό παιχνίδι και πιστεύω ότι η Πόρτο θα πάρει το Κύπελλο. Την Μπράγκα την είδαμε στα δύο παιχνίδια με την Μπενφίκα και μας απέδειξε  ότι στέκεται εξαιρετικά. Την Πόρτο χαίρεσαι να την βλέπεις, είναι μετά την Μπαρτσελόνα η ομάδα που παρακολουθώ».



Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved