«Σινιάλο ο Μιραλάς»

«Σινιάλο ο Μιραλάς»

Την άποψή του πως η παραμονή του Μιραλάς έχει… ανοίξει τον δρόμο για την έλευση και άλλων ποδοσφαιριστών από την Γαλλία, εξέφρασε ο Κριστόφ Ενροτό.

Ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γαύρος», μίλησε για μεταγραφικούς… στόχους των «ερυθρόλευκων», θέλοντας πάντως να κρατήσει «κλειστά» τα χαρτιά του.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς, μίλησε στον «Γαύρο» για:

Την περίπτωση του Απουλά Εντέλ: «Δεν έχω δει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό».

Τον Λεζέαρ: «Από ότι ξέρω ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει ακριβώς τέτοιο στιλ μέσου».

Τον Αμαλφιτανό: «Απίθανο δεν είναι. Πάρα πολύ δύσκολο είναι, γιατί έχει προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία. Εάν σε 15 μέρες, όμως, δεν έχει υπογράψει κάπου και ο Ολυμπιακός τον θέλει, ίσως ο παίκτης να το σκεφτεί διαφορετικά τότε. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Και η συμφωνία με τον Μιραλάς είναι ένα σημάδι και για τους άλλους παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι σαν να τους λέει ότι για να μένει ο Μιραλάς τα πράγματα στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλά.

Έχει πολλούς και φανατικούς οπαδούς και μια φανταστική ατμόσφαιρα ως σύλλογος. Παίρνει πρωτάθλημα και παίζει Champions League. Αυτά δεν είναι λίγα. Και να επαναλάβω ότι η παραμονή του Μιραλάς λειτουργεί και σαν σινιάλο και για άλλους παίκτες. Σαν να τους λέει ελάτε στον Ολυμπιακό και εσείς. Το ίδιος ισχύει και για τον Μοντέστο. Και από αυτόν μπορούν να ακούσουν τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό».

Τον Ντελγκάδο: «Δεν είναι δικός μου παίκτης, αλλά έχω επαφή μαζί του, όπως και με τον Αμαλφιτανό. Ο Ντελγκάδο μου είπε ότι προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία. Εκεί έχουμε μείνει».

Τον Σάντσες: «Είναι καλός παίκτης ο Σάντσες. Παίκτης για καλό επίπεδο. Και ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Έρχονται τακτικά στην Γαλλία, κάνουν σκάουτινγκ, ρωτάνε, μαθαίνουν. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει τους πιο ακριβούς παίκτες στην Ευρώπη. Πρέπει να κάνει έξυπνες κινήσεις. Όπως με τον Μιραλάς. Όταν τον πήρε πέρυσι, πολλοί σχολίασαν ότι δεν είχε βάλει γκολ στη Σεντ Ετιέν, ότι δεν πήγαινε καλά κλπ. Αλλά είδατε τι επιτυχία είχε η μεταγραφή του. Ήταν μια έξυπνη λύση για τον Ολυμπιακό. Σύλλογοι όπως ο Ολυμπιακός κάποια στιγμή πρέπει να παίρνουν τα ρίσκα τους».

Τον Μπιλό: «Μένει ελεύθερος από τη Μονακό και νομίζω ότι θα καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα, για να πάρει παιχνίδια ως βασικός. Είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά του λείπουν τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός θέλει έτοιμες επιλογές, έχοντας μπροστά του το Champions League. Καλύτερα είναι να πάει το παιδί να παίξει αλλού, για να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που του λείπει».

Το αν πρότεινε κάποιον παίκτη κατά την πρόσφατη επαφή που είχε με τους «ερυθρόλευκους»: «Και να το έκανα, δεν θα το έλεγα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι με τον Ολυμπιακό κάναμε μια πολύ σκληρή διαπραγμάτευση, αλλά σημασία έχει ότι βρήκαμε λύση. Αυτό μετράει».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved