Πάρτι με DJ τον Μπίσεσβαρ!

Πάρτι με DJ τον Μπίσεσβαρ!

Το μεγάλο πάρτι της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι είχε DJ Ολλανδό, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Την στιγμή που οι οπαδοί της σερβικής ομάδας είχαν στήσει ένα εκπληκτικό και συγκινητικό πάρτι στις εξέδρες, ο Μπίσεσβαρ…χόρευε στο χορτάρι στη νίκη του Δικεφάλου με 2-0.

Μετά το ματς με τη Βέροια, ο 28χρονος έκανε άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση, αποτελώντας τον «εγκέφαλο» της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς αλλά και τον σκόρερ της, fαφού πέτυχε και τα δύο τέρματα των ασπρόμαυρων. Πολύ καλή παρουσία και από τον Ζέλικο Μπρκιτς που στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε έκανε σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην άμυνα του Δικεφάλου.

Ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε ενδεκάδα σε 4-2-3-1 με τον Ζέλικο Μπρκιτς κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά τους ως στόπερ τους Στέλιο Μαλεζά και Ανχέλ Κρέσπο. Στα άκρα της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Μαρίν Λέοβατς (αριστερά) και Λέο Μάτος (δεξιά).

Στον χώρο του κέντρου ήταν Αλπέρτο Κάνιας και ο Δημήτρης Πέλκας. Στα άκρα της επίθεσης αγωνίστηκε ο Περέιραα με τον Τιάμ και πίσω από τον φορ Στέφανο Αθανασιάδη ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ με δύο γρήγορα και σχεδόν ίδια τέρματα. Στο 2΄ ο Αθανασιάδης έστρωσε στον Μπίσεσβαρ, ο οποίος άδειασε έναν αντίπαλο και πλάσαρε μέσα από την περιοχή. Στο 8΄ ξανά ο Κλάους που βρέθηκε με πλάτη μέσα στην περιοχή, έδωσε με το κεφάλι στον Μπίσεσβαρ που πλάσαρε για άλλη μία φορά σωστά.

Ο ΠΑΟΚ είχε 55% κατοχή της μπάλας τρεις τελικές όλες στην εστία και δύο γκολ στο πρώτο 45 λεπτο. Αντίθετα οι Σέρβοι ήταν πιο… φλύαροι με πολλά σουτ εκτός εστίας και δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά βρήκαν πάνω στον… τοίχο Ζέλικο Μπρκιτς. Στο 19’ ο Λεονάρντο έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ με τον Μπρκιτς με ωραία επέμβαση να κρατάει το μηδέν, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μποζίνοφ στο 45’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητες με τον Τιάμ να παίζει σε όλο το ματς αλλά να μην απειλεί. Χαρακτηριστικό είναι πως έμεινε με τις τρεις τελικές του πρώτου ημιχρόνου ενώ η Παρτιζάν είχε 13! Στο 56′, έπειτα από λάθος του Κοροβέση, ο Ντούρντιτς βγήκε απέναντι από τον Μπρκιτς, όμως και πάλι ο Σέρβος, είχε απάντηση και κράτησε το μηδέν, λίγο πριν δώσει τη θέση του στον Βελλίδη. Οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν και χάρη στην υπεροχή τους μείωσαν στο 70΄ με γκολ του Γιοβάνοβιτς.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ αυτό το παιχνίδι διεκόπη για περίπου πέντε λεπτά εξαιτίας των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί της Παρτιζάν, δημιουργώντας παράλληλα μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Η τελευταία καλή στιγμή που καταγράφηκε στο παιχνίδι ανήκε στον ΠΑΟΚ με τον Τιάμ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ,

Η Παρτιζάν πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο αγώνας έληξε με… ντου των Σέρβων φιλάθλων στο 88΄ και νικητή τον ΠΑΟΚ που ήταν απλά πιο… εύστοχος και την κατοχή απόλυτα μοιρασμένη 50-50.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Kljajić (46′ Nemanja), Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Jevtović, Saša Ilić (Stevanonic 23′), Leonardo, Đurđić, Božinov.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς (62′ Βελλίδης), Μάτος (46′ Kίτσιου), Μαλεζάς, Κρέσπο (84′ Δημητριάδης), Λέοβατς, Κάνιας (84′ Δοδοντσάκης), Πέλκας (46′ Κοροβέσης), Μπίσεσβαρ (84′ Δεληγιαννίδης), Τιάμ, Περέιρα, Αθανασιάδης (62′ Ματθαίου).



ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved