ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα... πήρε ο Μελισσανίδης με Λέσκοτ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα... πήρε ο Μελισσανίδης με Λέσκοτ!

Το φάουλ του Άγγλου που εξόργισε τον “Τίγρη”. Την Δευτέρα ξεκαθαρίζει οριστικά το ντιλ. Ετοιμάζουν ειδικό όρο στο συμβόλαιο του παίκτη οι κιτρινόμαυροι. Αναλυτικό ρεπορτάζ του On Sports. Όλο το παρασκήνιο.

Ας γράψουμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία-παρασκήνια που μάθαμε για τον Λέσκοτ και όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες, προτού πει το “ναι” στην ΑΕΚ για να βρεθεί την Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Πρώτα απ’ όλα ο Μελισσανίδης είναι εξοργισμένος με το θέμα! Μην πέφτετε από τα σύννεφα καθόλου. Πολύ καλή μας πηγή επιμένει ότι ο επιχειρηματίας δεν έχει πειστεί για το “ξαφνικό” ενδιαφέρον της Πεσκάρα και ότι όλα έγιναν απλά για να αναγκαστεί η ΑΕΚ να του δώσει το κλειστό διετές συμβόλαιο...

Μια κατάσταση που τον έχει φουντώσει!

Οι συμβουλάτορες του Τίγρη” από την αρχή του τόνιζαν πως ο ιταλικός σύλλογος αποκλείεται να προσέφερε διετές κλειστό στον... 34χρονο Άγγλο αμυντικό και ότι όλα ήταν παιχνίδια των μάνατζέρ του για να οδηγήσουν την Ένωση σε αυτή την “παγίδα”.

Του σημείωναν επίσης πως το ίδιο προσπαθούσε να πετύχει και στη Ρέιτζερς ο Λέσκοτ και όταν τον πήραν χαμπάρι οι Σκοτσέζοι άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα του επικείμενου ντιλ, εξωθώντας τον ουσιαστικά σε φυγή...

Διέρρευσαν ταυτόχρονα στο -έγκυρο- BBC πως τα ιατρικά του δεν ήταν καλά και “καθάρισαν” επικοινωνιακά με το ναυάγιο (έχοντας εντοπίσει ήδη την επόμενη επιλογή τους), ασχέτως αν ο Λέσκοτ έλεγε έπειτα πως δεν πάει στη Γλασκόβη για καθαρά οικογενειακούς λόγους...

Παρ’ όλα τα παραπάνω όμως ο Μελισσανίδης είπε το “ναι” στο κλειστό διετές συμβόλαιο. Μάλιστα μαθαίνουμε πως ανέβασε λίγο και τα μπόνους κατάκτησης στόχων.

Πώς ταιριάζουν τα νεύρα του “Τίγρη” με την συγκατάθεσή του; Το εξηγούμε και αυτό: Ο επιχειρηματίας ξέρει πως έφτασε η ομάδα στο παρά ένα των μεταγραφών και ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αναζητήσεις.

Γνωρίζει επίσης πως ο Κετσπάγια θέλει πολύ τον Λέσκοτ και γουστάρει να του κάνει ένα δώρο φέτος (του είχε πει “όχι” τόσο στον Λόρια, όσο και στον Ζοζούλια, τις δύο βασικές του επιλογές...).

Έτσι έκανε πως... δεν καταλαβαίνει και είπε το “ναι”. Για το συμφέρον της ΑΕΚ και για α ξεμπερδεύει ο ίδιος αφού με αυτά τα λεφτά δεν έβρισκε εύκολα στόπερ.

Όσο για το διετές κλειστό; Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο η δέσμευση αυτή. Παρ’ όλα αυτά ο “Τίγρης” πιστεύει πως θα την βρει την άκρη το επόμενο καλοκαίρι αν ο Άγγλος βγει “μάπα”. Τα κατάφερε με τον Άρθο, με τον Μπουονανότε, ενώ μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει τελικά και με τον Κορδέρο.

Βέβαια όταν είναι 35 χρονών (του χρόνου) ο Λέσκοτ δεν θα πολύ-νοιάζεται αν θα μείνει στην εξέδρα. Είναι και αυτό λογικό... Γι’ αυτό και θα μπει κάποιος ειδικός όρος στα συμβόλαια. Που θα έχει να κάνει με τις συμμετοχές του. Αν δηλαδή πιάσει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων φέτος, τότε μονάχα να ανανεωθεί αυτόματα η συμφωνία του χρόνου.

Κρατήστε και κάτι ακόμα: Άνθρωπός μας επιμένει αυτές τις ώρες πως το ντιλ δεν έχει κλείσει ακόμα. Και ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στα γραφεία την Δευτέρα. Ο Λέσκοτ ίσως δει κάτι την τελευταία στιγμή που να μην του αρέσει πολύ. Και αυτό το κάτι, να είναι φυσικά ο προαναφερθέν όρος περί συμμετοχών... Η εκτίμηση πάντως στο περιβάλλον του “Δικεφάλου” είναι πως μπορεί να δυσαρεστηθεί ο Άγγλος, αλλά τελικά θα υπογράψει.

Όσο για τα λεφτά του; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάρει από την ΑΕΚ 300 χιλιάδες ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους του. Στην Άστον Βίλα πληρωνόταν με 1,2 εκατ. ευρώ και η οποία θα του καλύψει ένα σημαντικό μέρος από τα 900 χιλιάρικα που περισσεύουν. Το κάνει πολύ απλά για να μην φορτωθεί και φέτος ολόκληρο το συμβόλαιό του...



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved