Ζέκα: «Πρέπει να παρέμβει η κυβέρνηση»

Ζέκα: «Πρέπει να παρέμβει η κυβέρνηση»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τον Παναθηναϊκό, το ντέρμπι που δεν έγινε και το τι πρέπει να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σημαντικές δηλώσεις έκανε στην κάμερα της Nova ο Πορτογάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα. Ο μέσος των «πράσινων» ρωτήθηκε για το τι πρέπει να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως χρειάζεται ισχυρή βούληση από την πολιτεία και την κυβέρνηση έτσι ώστε να διορθωθούν οι παθογένειες και τα προβλήματα!

«Θα έλεγα ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρός μας κάνει πολύ δουλειά για να αλλάξουν πολλά και να γίνει σωστό και δίκαιο το ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρξουν εντός κι εκτός γηπέδων αλλαγές, ο πρόεδρος προσπαθεί για αυτό. Θα πρέπει να είναι ισχυρή και η κυβέρνηση για να το κάνει αυτό. Λέγεται κι ακούγεται πως υπάρχουν σύλλογοι που επεμβαίνουν σε καταστάσεις. Δεν γνωρίζω περισσότερο, αλλά όλοι τα ακούμε και πρέπει να αλλάξει αυτό για να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρλος Ζέκα.

Όσο για τα συναισθήματα μετά το Σάββατο, σχολίασε: «Λογικά είμαστε στενοχωρημένοι για όλα όσα έγιναν και για το γεγονός ότι δεν παίξαμε. Δεν μπορούμε όμως να αλλάξουμε τα πράγματα και να κάνουμε κάτι άλλο, πρέπει να έχουμε υψηλή ψυχολογία και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Ό,τι έγινε, έγινε η ζωή συνεχίζεται και κοιτάμε μπροστά».

Αναφορικά με το αν θα γίνει και πάλι ο αγώνας, απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν είχα νέα για αυτό το γεγονός. Βεβαίως και θα ήθελα να γίνει ο αγώνας και να παίξουμε, μακάρι να διεξαχθεί και να είναι όλα ομαλά».

Σε ερώτηση για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, σχολίασε: «Ξέρουμε ότι ο προηγούμενος αγώνας έχει περάσει. Γυρνάμε σελίδα κι αυτό το οποίο έχει συμβεί το έχω βιώσει αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο αγώνας με τον Ηρακλή είναι μπροστά μας και είναι σημαντικός, οπότε πρέπει να κοιτάμε αυτό τον αγώνα με τον Ηρακλή και να κοιτάμε μπροστά. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, δεν έχω δει πολλά πράγματα από τον Ηρακλή. Τους είδα με τον ΠΑΟΚ, είναι μαχητική ομάδα, θα έχουν τους φιλάθλους τους. Έχω σεβασμό στον Ηρακλή, αλλά πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη».

Τέλος, για τις πρώτες ημέρες με τον Αντρέα Στραματσόνι στο Κορωπί, επεσήμανε: «Ήταν καλές μέρες και ο συγκεκριμένος προπονητής έβαλε νέες ιδέες στην ομάδα, προσπαθούμε να τις αφομοιώσουμε, υπάρχουν κίνητρα, συνεχίζουμε τη δουλειά μας και πιστεύω πως θα έχουμε βελτίωση».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved