Λαζαρίδης: «Όχι μόνο προσοχή στον Μπεργκ»

Λαζαρίδης: «Όχι μόνο προσοχή στον Μπεργκ»

Δηλώσεις στο πλάισιο της ερχόμενης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό έκανε ο αμυντικός του Ατρομήτου, Νίκος Λαζαρίδης.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του 'Ελληνα αμυντικού:

Νίκο μπορείς να μας περιγράψεις την κατάσταση αυτή τη στιγμή στο Μαζαράκη μετά την νέα αλλαγή προπονητή που βιώσατε;

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει μόνο ο προπονητής, αλλά ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο την πληρώνει πάντα πρώτος ο προπονητής όταν δεν πηγαίνει καλά. Έχουμε κι εμείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που περνάει αυτή τη στιγμή η ομάδα. Η διοίκηση αποφάσισε ότι έπρεπε να γίνει μια αλλαγή προπονητή. Πρέπει να καλωσορίσουμε τον κύριο Δέλλα. Νομίζω ότι από την πλευρά μας θα τον βοηθήσουμε για το καλύτερο κι εκείνος με τις εμπειρίες του θα βοηθήσει εμάς. Σίγουρα η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι περίεργη, παράξενη. Θεωρώ ότι όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε μια καινούρια αρχή από το παιχνίδι του Σαββάτου».

Πιστεύεις ότι η προσωπικότητα του κύριου Δέλλα θα "μπει" και στην ομάδα;

«Ο κύριος Δέλλας έχει πολλές εμπειρίες στο ποδόσφαιρο, περισσότερες από όλους εμάς. Θεωρώ ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Πάντα όταν γίνεται μια αλλαγή προπονητή αλλάζει η ψυχολογία προς το καλύτερο. Μακάρι αυτό να γίνει και αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι κι έχουμε μείνει αρκετά πίσω».

Πάντως υπάρχουν αρκετά προβλήματα καρτών και τραυματισμών ενόψει Παναθηναϊκού. Πώς θα ανταπεξέλθετε;

«Διανύουμε μια περίεργη κατάσταση αυτόν τον καιρό. Τραυματισμούς, κάρτες. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά που είναι ετοιμοπόλεμα έχουν συνειδητοποιήσει τί έχει γίνει και πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε στο μυαλό μας μόνο την νίκη και τίποτε άλλο».

Θεωρείς το ότι επειδή εσείς έχετε ήδη προπονητή σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να αποτελέσει ψυχολογικό πλεονέκτημα για σας;

«Σίγουρα έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Κι ο Παναθηναϊκός αργά ή γρήγορα θα έχει προπονητή στον πάγκο του. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, δεν θα σκεφτούμε αν ο Παναθηναϊκός έχει πάρει προπονητή ή δεν έχει πάρει. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι αυτό».

Πώς έχεις δει ως τώρα τον Παναθηναϊκό;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ίδια ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Φέτος έχει κάνει κι αυτός κάποια στραβά αποτελέσματα. Ο κόσμος του έχει παράπονα. Νομίζω ότι κι αυτοί θα έρθουν με στόχο να πάρουν κάτι θετικό από μας, αλλά εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε το παιχνίδι από την αρχή και να καταφέρουμε να το κερδίσουμε».

Πώς βιώνεις τις μονομαχίες με τον Μάρκους Μπεργκ;

«Τα τελευταία χρόνια το έχουμε συνηθίσει. Ο Μπεργκ είναι ένας καλός παίκτης που θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά με τις οδηγίες του προπονητή θα τον αντιμετωπίσουμε κατάλληλα, ξέρουμε και τί παίκτης είναι. Γενικά όμως δεν μένουμε μόνο σε έναν παίκτη, πρέπει να κοιτάξουμε το σύνολο και κατ' αρχήν πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα την δική μας ομάδα και μετά να δούμε τα ατού του αντιπάλου».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved