ΠΑΟΚ: Η… πρόοδος των δανεικών

ΠΑΟΚ: Η… πρόοδος των δανεικών

Πλούσια ήταν η δραστηριότητα των παικτών του «Δικεφάλου» που αγωνίζονται μακριά από την Τούμπα με την μορφή δανεισμού

Μπορεί να μην είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη και να αγωνίζονται εκτός Τούμπας ως δανεικοί αλλά οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φροντίζουν να τους παρακολουθούν στενά. Ο λόγος για τους παίκτες που ανήκουν στον «Δικέφαλο» αλλά έχουν παραχωρηθεί προκειμένου να… πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και για τους οποίους οι ιθύνοντες των Θεσσαλονικέων ενημερώνουν αναλυτικά τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Όπως κάθε εβδομάδα, το paokfc.gr σας παρουσιάζει την πορεία των δανεικών ποδοσφαιριστών και των ομάδων τους. Αναλυτικά:

Σταντάρ Λιέγης – Σερκλ Μπριζ (Μάαρτεν Μάρτενς) 1-0
Βασικός ο Βέλγος παίκτης του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Σερκλ Μπριζ κόντρα στην Σαντάρ Λιέγης. Ο Μάρτενς αντικαταστάθηκε στο 76′ με την ομάδα του να δέχεται γκολ στο 89′ και να φεύγει με άδεια χέρια από τη Λιέγη.

Νασιονάλ Μαδέιρα – Σετούμπαλ (Πέλκας) 3-0
Βαριά με 3-0 γνώρισε η Σετούμπαλ του Δημήτρη Πέλκα, με τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ να μπαίνει αλλαγή στο ημίχρονο αλλά να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Αλμερία – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (Λούκας Πέρεθ) 0-0
Σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Λούκας με τη φανέλα της Ντεπορτίβο στην έδρα της Αλμερία, με την ομάδα της Γαλικίας να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας

Πιερικός (Γιαννούλης-Μυστακίδης) – Τύρναβος 1-1
Βασικοί σε μία ακόμα αναμέτρηση οι δύο νεαροί παίκτες με τον Μυστακίδη να βγάζει όλο το 90λεπτο και τον Γιαννούλη να γίνεται αλλαγή στο 69′. Ο Γιαννούλης ήταν αυτός που κέρδισε την κόκκινη κάρτα του Τυρνάβου στο 35′, η ομάδα του όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει.

ΑΕΛ – Αιγιακός (Πόποβιτς-Πολύζος) 2-0
Βασικός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Πολύζος, ενώ ο Πόποβιτς πέρασε στο ματς στο 64′, επιστρέφοντας έτσι στην αγωνιστική δράση μετά από ένα διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού. Οι δύο νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ πάντως δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα τους η οποία γνώρισε την ήττα από τους Λαρισαίους.

Απόλλων Σμύρνης – Ηρακλής Ψαχνών (Μελίσσας)  2-1
Στο 74′ της αναμέτρησης πέρασε ως αλλαγή ο Μελίσσας στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον σοβαρό τραυματισμού του βασικού τερματοφύλακα Μανιάτη. Ο Μελίσσας στο διάστημα που αγωνίστηκε δέχθηκε ένα τέρμα, για το οποίο δεν φέρει ευθύνη.

Φωκικός – Απόλλων Καλαμαριάς (Κιόσε,-Παναγιωτούδης-Παπαδόπουλος) 1-2
Χωρίς συμμετοχή των δανεικών της ομάδας μας ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα κόντρα στον Φωκικό, με τους Πόντιους να παίρνουν την νίκη μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι Παπαδόπουλοος και Παναγιωτούδης έμειναν στον πάγκο, ενώ ο Κιόσε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή καθώς είναι τραυματίας».



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved