«Να είμαστε δυνατοί!»

«Να είμαστε δυνατοί!»

Για την φετινή παρουσία του Ατρομήτου, αλλά και τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε φαβορί, μίλησε ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου  -μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FM"-  χαρακτήρισε "σκληρό" το φετινό πρωτάθλημα της Super League, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του οφείλει να παρουσιαστεί δυνατή στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για κατάκτηση του τροπαίου.

Για την παραμονή του Ατρόμητου και την νίκη επί του Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινής και αντικειμενικοί σχετικά με τον Ολυμπιακό.  Δεν είχαν κανέναν κίνητρο αφού έχουν κατακτήσει και τυπικά το πρωτάθλημα και ήταν πιο εύκολο το ματς για εμάς. Κερδίσαμε δίκαια. Θέλαμε να τελειώσουμε την παραμονή μας  από χθες. Ο Ολυμπιακός είχε το μυαλό του στην επόμενη εβδομάδα . Έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν είχε κίνητρο και σε αυτό υστερούσε χθες».

Για την πορεία του Ατρόμητου: «Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Πριν κάποιες αγωνιστικές βρεθήκαμε στην 6η θέση και στα τελευταία παιχνίδια παλεύαμε για την παραμονή μας. Μπορούμε να πούμε ότι μετά τις 3-4 ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις ψηλά όλες οι άλλες ήταν περίπου στο ίδιο σημείο και παλέψανε μέχρι το τέλος. Ήταν σκληρό πρωτάθλημα».

Για την παραμονή της ομάδας του: «Ευτυχώς ξεκαθάρισε η παραμονή για εμάς. Περιμέναμε να ήμασταν καλύτεροι στην αρχή της σεζόν όμως υπήρχαν ματς που ήμασταν καλύτεροι και δεν κερδίσαμε. Παρότι έχουμε πετύχει 30 γκολ έχοντας μια καλή θεωρητικά επίθεση, είμαστε ιδιαίτερα αναποτελεσματικοί σαν ομάδα και δεν σκοράραμε εύκολα. Τα πληρώσαμε αυτά. Ακόμη, συμμετείχαμε σε δύο διοργανώσεις και αυτή τη στιγμή ο Ατρόμητος διεκδικεί έναν τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία του».

Για την ΑΕΛ: « Πρώτα από όλα κανένας δεν περίμενε ότι θα πέσει στη Football League η Λάρισα. Με το μπάτζετ και το δυναμικό της είχε όλα τα φόντα να διεκδικήσει την είσοδό της στα play off.  Σημασία έχει πως ότι προγραμματισμό και αν κάνει μια ομάδα στην αρχή της χρονιάς υπάρχουν και κακές χρονιές. Η Λάρισα νομίζω έκανε κακή χρονιά, και η διοίκηση, και οι παίκτες δεν έκαναν ότι έπρεπε. Σε μια επιτυχία ή αποτυχία έχουν συμμετοχή όλοι. Η ΑΕΛ έχει ιστορία, έχει κόσμο, έχει ένα εξαιρετικό γήπεδο και δυναμική για να καταφέρει άμεσα να ξανανέβει στη Super League. Νομίζω ότι θα έχει επιτυχίες».

Για το κύπελλο και το ποιος είναι το φαβορί: «Και την προηγούμενη φορά με την ΑΕΛ αουτσάιντερ ήμασταν. Το φαβορί σίγουρα είναι η ΑΕΚ. Παίζει στην έδρα της. Έχει συνηθίσει να παίζει εκεί. Έχουμε δει όμως και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ότι σε ένα τελικό και ειδικά σε ένα μονό παιχνίδι μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πολλές ομάδες  έχουν καταφέρει να πάρουν τον τίτλο απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες».

Για την προετοιμασία του Ατρομήτου για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Πρέπει να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί. Τελειώσαμε με το πρωτάθλημα. Έχουμε 3 εβδομάδες να προετοιμαστούμε για τη νίκη».

Για το πώς μπορεί μια μεγάλη ομάδα να διαχειριστεί  ένα παιχνίδι απέναντι σε μικρότερο αντίπαλο: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι που είναι στις ομάδες αυτές σκέφτονται πάντα το κακό ενδεχόμενο και προσπαθούν να προετοιμαστούν κατάλληλα. Το άγχος σίγουρα πάει στο φαβορί αλλά θεωρώ ότι οι ομάδες πάντα σκέφτονται το χειρότερο. Πρέπει να το έχεις πάντα στο μυαλό σου αυτό».

Για την ΑΕΚ: «Εμείς θα σεβαστούμε την ΑΕΚ αλλά θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved