ΠΑΟΚ – Μλάντοστ 1-1

ΠΑΟΚ – Μλάντοστ 1-1

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Μλάντοστ στο φιλικό τεστ ετοιμότητας για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Δεν έβγαλε νικητή η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μλάντοστ στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο και έτσι κανόνισε τη φιλική αναμέτρηση με τη Μλάντοστ από τη Σερβία.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στην Τούμπα οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Βασικός ήταν ο Κριστιάν Νομπόα ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα καθώς έδωσε την ασίστ στο τέρμα της ομάδας.

Με τον Αγγελο Αναστασιάδη να παρατάσσει την ομάδα με σχηματισμό 4-3-3, ο ΠΑΟΚ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον Νομπόα σε θέση δεξιού ενδιάμεσου να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες σχετικά με την ανάπτυξη από τον άξονα. Από δική του προσπάθεια, άλλωστε προήλθε και το γκολ του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος μέσος από το Εκουαδόρ μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα για τον Κουλούρη που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 8’.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ τόσο από τα άκρα όσο κι από τον άξονα, απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρατς, ωστόσο, δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Μλάντοστ, η οποία δεν κατάφερε να γίνει απειλητική για την άμυνα του Δικεφάλου που αποτελούνταν από τους Ρατς, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Κίτσιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποζατζίδης πήρε τη θέση του Ρατς στο αριστερό άκρο της άμυνας κι ο Κωνσταντινίδης αντικατέστησε τον Πόζογλου με τον Κίτσιου ν’ αναλαμβάνει πιο προωθημένο ρόλο στη δεξιά πτέρυγα. Ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι τον έλεγχο, δημιούργησε φάσεις με τους Κουλούρη, Σαββίδη, αλλά δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  Στο 86’ ο Σάσα Γιοβάνοβιτς έφυγε στην κόντρα, βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτογλίδη για το τελικό 1-1.

Σε ό,τι αφορά στα συμπεράσματα για τα νέα πρόσωπα, ο Παπαγιαννόπουλος ήταν σταθερός ανασταλτικά, ενώ βοηθούσε και στην ανάπτυξη της ομάδας από πίσω ανεβαίνοντας όποτε είχε την ευκαιρία. Ο Νομπόα παρότι από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν είναι ακόμα στο 100% έδινε μια ηρεμία στο χώρο του κέντρου μοιράζοντας το παιχνίδι, έδωσε την ασίστ, είχε άλλη μια πολύ καλή κάθετη πάσα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε πρωτοβουλίες κι έδειξε πως μπορεί με το παιχνίδι του να προσθέσει στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (50’ Κουτογλίδης), Ρατς (46’ Ποζατζίδης), Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κίτσιου (72’ Σκόνδρας), Νομπόα, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου (46’ Κωνσταντινίδης), Σαββίδης (79’ Κούστα), Κουλούρης (79’ Τσολακίδης)
ΜΛΑΝΤΟΣΤ: Κρζνάριτς, Τέσιτς, Νέναντιτς, Οτάσεβιτς, Γκολέμιτς, Γκάβριτς, Ραντίν (87’ Γιάγκοντιτς), Γιοβάνοβιτς (83΄Πρόντιτς), Αντάμοβιτς (89’ Αϊτσίν), Μιλοσάβλιεβιτς (90’ Γκάσιτς), Ζβιντάνοβιτς (70’ Γιοβάνοβιτς)



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved