Ολυμπιακός: Ο «άγγελος», οι απαντήσεις και η… εκδίκηση

Ολυμπιακός: Ο «άγγελος», οι απαντήσεις και η… εκδίκηση

Μεθυσμένη… πολιτεία ο Πειραιάς. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Γιουβέντους με πειστική εμφάνιση αλλά κυρίως ελέω… Ρομπέρτο, έδωσε απαντήσεις για το επίπεδο που μπορεί να «πιάσει» και πήρε την πρώτη… εκδίκηση της εβδομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την δεύτερη εντός έδρας νίκη στο φετινό Champions League, καθώς μετά την επικράτηση απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, επιβλήθηκαν και της Πρωταθλήτριας Ιταλίας, Γιουβέντους. Ο Παϊτίμ Κασάμι στο 36ο λεπτό επισφράγισε το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο των Πειραιωτών και στο δεύτερο ήταν η σειρά του Ρομπέρτο να αναλάβει δράση.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν πραγματικά απροσπέλαστος. Ο Τέβες δοκίμασε να τον «νικήσει», αλλά δεν τα κατάφερε, έπειτα την… σκυτάλη πήραν οι Μοράτα και Πογκμπά, αλλά και απέναντι σε αυτούς τους δύο, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έδειξε την τεράστια κλάση του. Ο Ρομπέρτο αποτελεί τον «φύλακα – άγγελο» των Πρωταθλητών Ελλάδας και έδειξε στον αγωνιστικό χώρο, τους λόγους που… αναγκάστηκε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» να ολοκληρώσει την μεταγραφή του τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ισπανός τερματοφύλακας αποτέλεσε πόλο έλξης για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον περίμεναν για πολύ ώρα μετά το τέλος του αγώνα και τον αποθέωσαν κατά την αποχώρησή του από το «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ τα φωτογραφικά… φλας είχαν πάρει φωτιά. Παράλληλα, την αποθέωση γνώρισε και ο Αλβάρο Μποτία. Ο Ίβηρας αμυντικός των Πειραιωτών βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο επίκεντρο της κριτικής, καθώς στα προηγούμενα ματς είχε υποπέσει σε λάθη, όμως, κόντρα στην Γιουβέντους έδωσε τις δικές του… απαντήσεις.

Ο Ισπανός ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι, βοήθησε τα μέγιστα τον Ερίκ Αμπιντάλ και έδειξε πως μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, κάτι που απέδειξε και στο σύνολό του το «συγκρότημα» του Μίτσελ. Άλλωστε, πριν την σέντρα, το ερωτηματικό για τον Ισπανό προπονητή ήταν αν θα καταφέρουν οι παίκτες του να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και λίγες ώρες αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν… άριστα σε αυτό το κομμάτι.

Η νίκη επί της Γιουβέντους αποτέλεσε την πρώτη… εκδίκηση της εβδομάδας για τον Ολυμπιακό. Η ιταλική ομάδα δεν είχε ηττηθεί τα τελευταία χρόνια από τους «ερυθρόλευκους», αλλά αυτό το… στατιστικό αποτελεί «παρελθόν» από το βράδυ της Τετάρτης (22/10). Πλέον, άπαντες στο Λιμάνι στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί την Κυριακή (26/10).

Όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα με την Γιουβέντους, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Οι «ερυθρόλευκοι» την προηγούμενη σεζόν είχαν ηττηθεί 3-0 από τους «πράσινους» και σε λίγες μέρες θα έχουν την ευκαιρία να… διεκδικήσουν την εκδίκησή τους και να πάρουν τη νίκη, ολοκληρώνοντας ιδανικά μια δύσκολη εβδομάδα.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved