Μαρινάκης: «Εμένα με νοιάζει η Κυριακή»

Μαρινάκης: «Εμένα με νοιάζει η Κυριακή»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία επί της Γιουβέντους αλλά έστρεψε το βλέμμα όλων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ήταν σαφώς ικανοποιημένος με το 1-0 σε βάρος της Γιουβέντους. Όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επαναλάβουν θρίαμβο ανάλογο με αυτό της πρεμιέρας, όταν και νίκησαν την Ατλέτικο Μαδρίτης, και να διαφημίσουν την Ελλάδα στη Ευρώπη. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε δυο φορές στη διάρκεια της τοποθέτησής του, αυτό που τον απασχολεί είναι να νικήσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (26/10), στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία και είναι επαναλαμβανόμενη. Σήμερα, νικήσαμε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Τη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου η οποία διαθέτει μεγάλες και ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά και είναι λογικό να είμαστε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: Για εμένα και για εμάς, αυτό που μετράει τώρα είναι να κερδίσουμε την Κυριακή. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά όπως σήμερα, είμαστε καλύτεροι και θέλουμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το αν είπε κάτι στον Ρομπέρτο στα αποδυτήρια, απάντησε: «Δεν είναι μόνο ο Ρομπέρτο. Είναι οι 14 παίκτες που έπαιξαν στο ματς. Σίγουρα ο Ρομπέρτο έδειξε πως είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας και σήμερα είχε φοβερή απόδοση, κάτι όμως που του έχει ξανακάνει».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, είπε επίσης ότι: «Ο Ολυμπιακός κάνει τη διαφορά και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Για ακόμα μια φορά διαφημίσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε με κατεβασμένο το κεφάλι να δουλεύουμε».

Για το αν η νίκη είναι ιστορική, υποστήριξε: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία. Βλέπετε ότι οι παίκτες το επαναλαμβάνουν αυτό. Πιστεύουν στους εαυτούς στους, δίνουν τις απαντήσεις τους στο γήπεδο. Για αυτό δουλεύουνε. Πρέπει να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας, που ήταν συγκλονιστικός, με άψογη συμπεριφορά».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρόσθεσε: «Θέλω να ξαναπώ, εμένα με ενδιαφέρει η Κυριακή. Σας ευχαριστώ, ζήτω ο Ολυμπιακός».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved