«Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πεθάνει»

«Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πεθάνει»

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η Ένωση δεν πρόκειται να πεθάνει και ζήτησε ηρεμία από όλους εν όψει του τελικού του Κυπέλλου και των play off.

«Μετά την αγωνιστική ντροπή του 6-0 γίναμε μάρτυρες περιστατικών που δεν τιμούν κανέναν. Δεν αρνούμαστε τις ευθύνες μας, δεν ζούμε σε άλλο πλανήτη. Προσπαθούμε να πετύχουμε στο έργο μας. Κυκλοφόρησε μια φήμη για παραίτηση δική μου ή άλλων μελών. Κανείς δεν το κάνει. Έχουμε μεγάλο στόχο το Κύπελλο και τη 2η θέση. Οφείλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε αυτούς τους δύο στόχους. Όταν έρθει η ώρα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών μας, θα δώσω συνέντευξη Τύπου και θα πω πολλά. Τι παραλάβαμε και τι κάναμε και το πώς θα πρέπει να βαδίσει η ΑΕΚ. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Χθες θα βρισκόμουν κανονικά στο γήπεδο και ενώ είχε γίνει το περιστατικό με τα ταξί, ενημερώθηκα ότι επικρατεί ένταση στο γήπεδο, για αυτό πήρα αυτήν απόφαση να μην πάω στο γήπεδο. Δεν ήρθα στην ΑΕΚ για να δημιουργήσω προβλήματα. Ήταν συνολική απόφαση να πάνε οι παίκτες με ταξί», τόνισε αρχικά στο NovaΣΠΟΡ FM.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ, υποστήριξε: «Είναι απαράδεκτα πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ. Με πολλά προβλήματα και θλιβερές ήττες, είμαστε σε σημείο που ο απολογισμός μπορεί να κριθεί ικανοποιητικός. Ελπίζω η ΑΕΚ να πανηγυρίσει το Κύπελλο, μετά από εννέα χρόνια και τη δεύτερη θέση. Αυτοί είναι οι στόχοι μας. Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε τους παίκτες. Οι μέτοχοι κατέθεσαν στα ταμεία μέσα σε διάστημα λίγων ημερών 4,5 εκατ. ευρω. Οι μέτοχοι θα πάρουν τις ευθύνες, όταν είναι αναγκαίο. Δεχόμαστε ευθύνες και κριτική. Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα μας».

Για την παραίτησή του μετά το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, εξήγησε: «Δεν έχω πρόβλημα να βγαίνω μπροστά. Μετά τη θλιβερή ήττα μαζί με τον κ. Δημητριάδη πήγαμε να μιλήσουμε με τους οπαδούς για να επιστρέψει η ηρεμία. Το επόμενο πρωί έθεσα την παραίτησή μου, αλλά την αρνήθηκαν και μου ζήτησαν να παραμείνω. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να χαθεί. Όταν έρθει ώρα θα μιλήσουμε. Μπορεί να μου προσάψουν πολλά. Δεν μπορούν να μου προσάψουν ότι δεν είμαι ειλικρινής και ότι δεν προσπαθώ να δουλέψω για το καλό της ομάδας.

Σχετικά με την ατμόσφαιρα που επικράτησε χθες (03/04) στο ΟΑΚΑ, είπε: «Η μεγάλη μάζα των οργανωμένων είναι υγιείς. Υπάρχουν προβλήματα. Πρέπει να γίνει τεράστια προσπάθεια σε όλα τα γήπεδα να μην υπάρχουν επεισόδια. Το έχουμε επισημάνει όλοι».

Για το περιστατικό με τα ταξί, τόνσε: «Χθες ήμουν όλη μέρα στο ξενοδοχείο με την ομάδα. Μίλησα με τον προπονητή, με τον κ. Δημητριάδη και με ορισμένους παίκτες, αποχώρησα και μετά έγινε η επίσκεψη. Ζήτησαν να γίνει η συμβολική κίνηση με το ταξί, όπως δηλαδή είχε φύγει η ομάδα από το Καραϊσκάκη. Δεν ήταν σωστή η κίνηση. Εχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν, αλλά όχι να ξεπερνούν τα όρια. Η απόφαση της διοίκησης ήταν να πάει κανονικά η ομάδα με πούλμαν και αν χρειαζόταν να μην κατέβει στον αγώνα.

Οι παίκτες μού είπαν ότι είναι διατεθειμένοι να πάνε με ταξί και πήραμε και εμείς αυτήν την απόφαση. Αν νιώσουν ότι απειλούνται, τους είπαμε να μην κατέβουν και δεν θα είχαμε επίπτωση. Θα χάναμε 3-0 και θα είχαμε και ένα πρόστιμο. Το είχαμε ψάξει. Καταλήξαμε όλοι μαζί στο να πάνε οι παίκτες με ταξί. Οι παίκτες επηρεάστηκαν, όπως και εμείς. Η κίνηση επηρέασε όλη την ομάδα. Μέσα από δύσκολες συνθήκες πήραν μια σημαντική νίκη και με την ήττα του Παναθηναϊκού κυνηγάμε καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία».

Αναφορικά με το γήπεδο και αν υπάρχουν εξελίξεις, υποστήριξε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάναμε για το γήπεδο. Την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε, πρέπει να έχει γίνει κάτι ουσιαστικό».

Για τις φήμες που ήθελαν τον Βασίλη Δημητριάδη να παραιτείται, τόνισε: «Κανείς δεν φεύγει, κανείς δεν παραιτείται. Εχουμε δύσκολη συνέχεια. Ζητάω από τους φιλάθλους να ρίξουν τους τόνους και να φτάσουμε δυνατοί στον πρώτο στόχο, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου».

Σε ερώτηση για το αν τα επεισόδια λειτουργούν αποτρεπτικά για κάποιον επενδυτή, είπε: «Γενικότερα η εικόνα και η λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου, λειτουργούν αποτρεπτικά και για σπόνσορες και για επενδυτές. Συνέβησαν πολλά χθες. Για το συλλαλητήριο είμαστε υπέρ των ειρηνικών διαδηλώσεων. Συνεχίζουμε, έχουμε δύο μεγάλους στόχους, να ρίξουμε τόνους και να προσχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Αναλαμβάνω τις ευθύνες, εγώ είμαι αυτός που ηγείται».

Τέλος, για την επόμενη μέρα, ήταν κατηγορηματικός: «Η ΑΕΚ δεν πρόκεται να πεθάνει. Υπάρχει κόσμος που αγαπάει υπερβολικά την ομάδα».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved