Παπαδόπουλος: «Πρωτόγνωρο για μας» (video)

Παπαδόπουλος: «Πρωτόγνωρο για μας» (video)

Για την εμπειρία του από τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ μίλησαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νταβίντ Φουστέρ, αλλά και ο Δημήτρης Μαμιός, ο πρωταγωνιστής.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν τους «ερυθρόλευκους» στην παρουσίαση της νέας κάρτας των Πειραιωτών και της Τράπεζας Πειραιώς, «Olympiacos FC MasterCard» και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησαν για τα γυρίσματα.

Αρχικά, ο δυναμικός αμυντικός των Πειραιωτών, ανέφερε: «Σίγουρα ήταν κάτι πρωτόγνωρο και για εμάς, ήταν κάτι διαφορετικό. Το κάναμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Είναι κάτι που μας άρεσε. Βέβαια, τα αποτελέσματα θα μας τα πει ο κόσμος. Είναι κάτι το οποίο δεν «το έχουμε» εμείς, αλλά προσπαθούμε μέσα από πολλές επαναλήψεις να τα καταφέρουμε. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο».

Αναφορικά με την εμπειρία του σαν ηθοποιός, σχολίασε: «Πιστεύω ότι απέχει πάρα πολύ. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνουμε κι εμείς, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Κάναμε αρκετές επαναλήψεις κι όπως είπα και πριν ελπίζω να βγει κάτι καλό».

Για τον… συμπρωταγωνιστή του, Νταβίντ Φούστερ, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, τόνισε: «Ο Νταβίδ νομίζω «το ‘χει»! Ίσως μπορεί να κάνει κι αυτή τη δουλειά αργότερα, μόλις σταματήσει το ποδόσφαιρο».

Από τη πλευρά του, ο Ισπανός μεσοπιθετικός, ανέφερε: «Ήταν μία εμπειρία πάρα πολύ ευχάριστη και πολύ διασκεδαστική. Περάσαμε πολύ ωραία κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησης του σποτ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο στη ζωή και μου φάνηκε πολύ ωραίο και πολύ διασκεδαστικό».

Όσον αφορά στον πρωταγωνιστή του σποτ «Νικόλα» που έχει το ίδιο όνομα με τον γιό του, ο Ίβηρας, ανέφερε: «Το όνομα είναι οικογενειακή μου υπόθεση, το είχα, λοιπόν, από πριν. Από κει και πέρα, παρόλο που εσείς το είδατε μόνο μία φορά, εμείς χρειάστηκε τη φράση «Πού είσαι, ρε Νικόλα» να την πούμε πάνω από 10 ή 12 φορές για να το δείτε εσείς αυτό». Εξήγησε παράλληλα, πως το πρώτο πράγμα που είπε στον γιο του, όταν τον είδε μετά το γύρισμα, ήταν… «Που είσαι, ρε Νικόλα;»!

Τέλος, ο ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό και την Τράπεζα Πειραιώς για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στο σποτάκι το οποίο, όπως είδατε κι εσείς, πιστεύω ότι έχει μία πολύ καλή ποιότητα. Ως προς τους παίκτες, θέλω να πω ότι είμαι έκπληκτος, διότι είδα ανθρώπους σεμνούς, οι οποίοι όντως με αγκαλιάσανε κι όχι μόνο όπως είδατε στο σποτ, αλλά και στην πραγματικότητα».

Για την εμπειρία του που ανέβηκε στο πούλμαν του Ολυμπιακού, απάντησε: «Νομίζω ότι ο κάθε οπαδός το θέλει αυτό. Το σποτ είχε πολύ τρέξιμο»!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των «πρωταγωνιστών», από το κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube:

Παπαδόπουλος: «Πρωτόγνωρο για μας» (video)



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved