Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε η «ερυθρόλευκη» κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς (video)

Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε η «ερυθρόλευκη» κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς (video)

Την δημιουργία της πιστωτικής κάρτας Olympiacos FC MasterCard ανακοίνωσε την Δευτέρα (25/11) η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς στην αρχή της φετινής σεζόν και τη Δευτέρα παρουσιάστηκε η νέα κάρτα, οι κάτοχοι της οποίας θα απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, δώρα και ποδοσφαιριστές εμπειρίες, όπως εισιτήρια διαρκείας, συμμετοχή στα επίσημα summer camps, συνοδεία ποδοσφαιριστών στους αγώνες (line-up kids), κασκόλ, καπέλα και υπογεγραμμένες φανέλες της ομάδας, συγκεντρώνοντας πόντους, ανάλογα με τις αγορές τους, μέσω του προγράμματος πιστότητας. Επιπλέον, οι κάτοχοι επωφελούνται από ειδικά προγράμματα άτοκων δόσεων και δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» προλόγησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος μετά το καλωσόρισμα, έδωσε τον λόγο στον Γιάννη Βρέντζο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού, ανέφερε για την συνεργασία των δύο πλευρών…

«Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζουμε τον όμιλο της Τραπέζης Πειραιώς στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Τράπεζα Πειραιώς θα πορευθούν μαζί για τουλάχιστον τα επόμενα 5 χρόνια και είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς γιατί μέσω της συνεργασίας μπορούμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας, στην ολυμπιακή οικογένεια μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά σημαντικά προϊόντα για τους φιλάθλους που θα τα χρησιμοποιήσουνε.

Επίσης, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, γιατί αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω των σημαντικών επενδύσεων που πραγματοποιεί και των επιτυχιών που έχει μέσα στα γήπεδα, είναι σε θέση να προσελκύσει σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς και κορυφαίες επιλογές. Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς κι όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν αυτό το διάστημα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνεργασία».

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου Πειραιώς, Γιάννης Ρόκκας, τόνισε: «Ξεκινώντας θα θέλαμε κι εμείς από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς το να συνεργαζόμαστε με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο όμιλος στρατηγικά θέλει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο, τόσο ως χορηγός της Εθνικής ομάδας, η οποία πρόσφατα μας έκανε υπερήφανους, όσο και σε επίπεδο συλλόγων. Πρόκειται για μία συνεργασία με μακρόπνοο σχεδιασμό. Ένα ματς στο οποίο κερδίζουν όλοι.

Ο Ολυμπιακός γιατί έχει δίπλα του τον μεγαλύτερο τραπεζικό όμιλο στην χώρα. Η Τράπεζα Πειραιώς γιατί πορεύεται δίπλα στη μεγαλύτερη ομάδα, στον μεγαλύτερο σύλλογο. Μπορεί να αγκαλιάζει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και να τους παρέχει σπουδαίες υπηρεσίες και σημαντικά προνόμια, μέσω της Olympiacos F.C. MasterCard. Τέλος, οι φίλαθλοι της ομάδας, γιατί μέσω αυτής της συνεργασίας, μπορούν να απολαύσουν αυτό που αγαπούν: Ακόμη περισσότερο Ολυμπιακό! Με τη νέα αυτή κάρτα οι φίλοι του Ολυμπιακού θα απολαύσουν σημαντικές υπηρεσίες, θα έχουν μεγάλα προνόμια και πάνω από όλα θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν ακόμη πιο κοντά στον Ολυμπιακό».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, Σωτήρης Συρμακέζης, ο οποίος ανέφερε: «Εκτός από μεγάλη τιμή για την Τράπεζα Πειραιώς, είναι και χαρά προσωπική να είμαστε εδώ, γιατί είμαστε Ολυμπιακοί από κούνια, οπότε έχει μεγαλύτερη αξία. Η Τράπεζα Πειραιώς έχει εξελιχθεί στη νούμερο ένα τράπεζα της Ελλάδας, τόσο από άποψη μεγέθους όσο και από άποψη εργασίας και υπηρεσιών. Το προϊόν πιστωτική κάρτα είναι ένα από τα πλέον σημαντικά. Δένεται με τον πελάτη και του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Από την άποψη αυτή, αυτό είναι και το πρώτο προϊόν, το οποίο λανσάρουμε μέσω αυτής της συνεργασίας. Η Olympiacos F.C. MasterCard η οποία θα κυκλοφορήσει σε δύο τύπους. Απλή και Χρυσή. Το εικαστικό της κάρτας είναι τέτοιο ώστε να δένει όσο το δυνατόν περισσότερο συναισθηματικά με τον κάτοχο-φίλαθλο της ομάδας.

Ανήκει στην κατηγορία καρτών πιστότητας. Κάρτες ανταμοιβής. Παρέχει συλλεκτικά δώρα, εισιτήρια διαρκείας και πολλές άλλες, συναισθηματικής αξίας, ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Έχουμε καλύψει τις βασικές ανάγκες που έχει ο κάτοχος μίας τέτοιας κάρτας, όπως άτοκες δόσεις για να αγοράζει τα εισιτήρια διαρκείας. Δωρεάν εισιτήρια σε συγκεκριμένους αγώνες, με βάση τους που θα συγκεντρώνει ο κάτοχος. Συμμετοχές σε μοναδικούς διαγωνισμούς. Προνομιακή τιμολόγηση. Η κάρτα αυτή θα έχει ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς. Τηλεειδοποιήσεις για την ασφάλεια του κατόχου και άλλα πολλά. Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο κάτοχος να συλλέγει πόντους χρησιμοποιώντας την κάρτα του. Όσο αγοράζει πράγματα, για κάθε αγορά αξίας δέκα ευρώ θα παίρνει έναν πόντο, ενώ από το Red Store θα παίρνει έναν πόντο για κάθε αγορά αξία πέντε ευρώ. Επίσης θα παίρνει δεκάδες πόντους όταν θα αποκτά την κάρτα και έξτρα πόντους όταν αγοράζει τα εισιτήριά του online. Έτσι όταν θα εξαργυρώνονται οι πόντοι ο κάτοχος θα έχει πολλά αποκλειστικά προνόμια για την ομάδα. Εύχομαι από τη δική μου πλευρά καλή επιτυχία σε όλους»!

Έπειτα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, μίλησε ια τη συνεργασία: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Ο στόχος ο δικός μας συνάδει με εκείνον της Τράπεζας Πειραιώς, για αυτό και πορευόμαστε μαζί. Στοχεύουμε πάντα ψηλά και στην κορυφή. Τα νέα προϊόντας φέρνουν ακόμη πιο κοντά τον κόσμο, προφέροντας σημαντικά δώρα στους κατόχους. Θα ήθελα να πω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό και για εμάς. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, όπως έκανε και στο παρελθόν και συνεχίζει ακόμη να κάνει και πως θα είναι πάντοτε δίπλα μας».

Παράλληλα, στο πάνελ βρέθηκε και ο Νταβίντ Φουστέρ, εις εκ των αρχηγών της ομάδας, ο οποίος καλωσόρισε τον πρωταγωνιστή του διαφημιστικού σποτ, αναφέροντας: «Που είσαι Νικόλα»! Και συνέχισε: «Θα ήθελα και εγώ να καλωσορίσω στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού την Τράπεζα Πειραιώς, μια μεγάλη τράπεζα. Πιστεύω πως τέτοιου είδους συνεργασίες είναι πάρα πολύ σημαντικές για τον Ολυμπιακό καθώς τον ανεβάζουν επίπεδο. Στην Ελλάδα αυτό είναι γνωστό, αλλά μία τέτοια συνεργασία είναι πάρα πολύ σημαντική για τον φίλαθλο του Ολυμπιακού, ο οποίος έρχεται ακόμη πιο κοντά στην αγαπημένη του ομάδα. Είναι μια πάρα πολύ ωραία ιδέα αυτή η συνεργασία και η δημιουργία αυτής της κάρτας. Κυρίως για τον φίλαθλο της ομάδας, ο οποίος έχει μόνο να κερδίσει από αυτή τη μεγάλη συμμαχία».

Στην συνέχεια, ο Γιάννης Ρόκκας προλόγισε το διαφημιστικό όπου οι δύο εταιρείες θα προμοτάρουν τη συνεργασία τους. Πρωταγωνιστής είναι ο Νικόλας, οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος πηγαίνει συχνά στο γήπεδο, αλλά μία φορά στέκεται άτυχος, χάνει το λεωφορείο και… τρέχει να το προλάβει, για να φτάσει στο Καραϊσκάκη και να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Εκεί που απελπίζεται, πιστεύοντας ότι πλέον δεν θα καταφέρει να δει από κοντά τον Ολυμπιακό που αγαπά, βλέπει να εμφανίζεται πίσω του το πούλμαν της ομάδας και την πόρτα να ανοίγει… Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, ο Γιάννης Βρέντζος παρέδωσε μία φανέλα στα δύο στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νταβίντ Φουστέρ κράτησαν μία μεγάλη κάρτα, πιστό αντίγραφο της πιστωτικής Olympiacos F.C. MasterCard και έβγαλαν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα:

Παπαδόπουλος: «Πρωτόγνωρο για μας» (video)

Το διαφημιστικό της νέας κάρτας (video)

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης της νέας κάρτας του Ολυμπιακού και της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω του βίντεο στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο youtube:

Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε η «ερυθρόλευκη» κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς (video)



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved