Παντελίδης: «Με ενότητα θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Παντελίδης: «Με ενότητα θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Στην παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ και των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας προχώρησε το Σάββατο (27/7) η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων, οι «κυανόλευκοι» παρουσίασαν τους Βελλίδη, Μουσκάι, Σωτηρίου, Βισέντο, Αμπάρη, Σκόνδρα, Τσάβες και Κρητικό, όπως και το νέο τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Σάββα Παντελίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός, στις δηλώσεις του, τόνισε πως νιώθει πως βρίσκεται πολύ καιρό στην ομάδα, ενώ ζήτησε ενότητα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Μπορεί να είναι σήμερα η ημέρα που παρουσιάζουμε τα νέα αποκτήματα, για μένα είναι όλοι καινούργιοι. Αλλά πιστέψτε με ότι με το κλίμα που υπάρχει σ’ αυτή την ομάδα, με κάνει να αισθάνομαι πως βρίσκομαι χρόνια στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ να έχουν τα παιδιά υγεία, και σε όλους τους υπόλοιπους να υπάρχει ενότητα και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του, Γεωργουλόπουλος, υποστήριξε: «Ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τον προπονητή μας τον κ. Παντελίδη για την τιμή που μου έκαναν να βρίσκομαι στην ομάδα. Ακούγεται συνηθισμένο αλλά για μένα είναι τιμή γιατί ξεκίνησα από χαμηλά και τώρα βρίσκομαι στην Α’ Εθνική. Συνάντησα μία ομάδα με πλούσιο ταλέντο, εξαιρετικούς χαρακτήρες και επαγγελματίες, και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Θεωρώ όλα αυτά μαζί συν την τεχνογνωσία του τεχνικού τιμ, θα πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία στα παιδιά χωρίς τραυματισμούς, καλή χρονιά και όλα θα πάνε καλά».

Εκ μέρους της διοίκησης, τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παπαγεωργίου, ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ και εγώ στους νέους ποδοσφαιριστές σοβαρή δουλειά και καλές επιτυχίες στο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι και αυτή τη χρονιά θα είμαστε κοντά στους ποδοσφαιριστές, ώστε να μπορέσουνε να έχουμε μία ανάλογη πορεία όπως ήταν και η περσινή. Όπως ξέρεται, απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό, είναι η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Γ’ αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους να είναι κοντά μας, κοντά στους ποδοσφαιριστές, κοντά στα νεαρά παιδιά στις υποδομές, κοντά στους προπονητές, ώστε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε σ’ αυτή την πόλη να είναι το ανάλογο».

Εν συνεχεία, μίλησαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας:

Μάρκος Βελλίδης: «Εύχομαι να έχουμε υγεία. Να είμαστε πολύ καλά από θέματα τραυματισμών. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στα Γιάννινα συνάντησα ένα ιδιαίτερο κλίμα. Νομίζω ότι ρόλο παίζουνε πάρα πολύ τα παιδιά σ’ αυτό το πράγμα. Ιδίως οι παλιότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, και ιδίως τα παιδιά που είναι από τα Γιάννινα. Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ μαζί σας και θα είναι μεγάλη μου χαρά να πετύχουμε τους στόχους μας, και με αυτές τις νέες φανέλες να έχουμε μόνο νίκες».

Αρμπέν Μουσκάι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο μας, τον προπονητή μου που έδωσε αυτή την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ».

Δημήτρης Σωτηρίου: «Εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε μία ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Η καινούργια μας φανέλα εύχομαι να μας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα που όλοι θέλουμε. Και στο τέλος της χρονιάς να μας βρει όλους ευχαριστημένους»

Τσάλτον Βισέντο: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους. Εύχομαι να έχουμε μία παρά πολύ καλή σεζόν».

Γιώργος Αμπάρης: «Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά. Με υγεία να πετύχουμε τους στόχους μας. Λίγα λόγια και πολλές πράξεις μέσα στο γήπεδο».

Απόστολος Σκόνδρας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω μέσα από τη δουλειά μου να τους δικαιώσω. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μου, και με τις καινούργιες φανέλες πάντα επιτυχία».

Κρίστιαν Τσάβες: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα, τους συμπαίκτες μου που με δεχτήκαν τόσο καλά. Ελπίζω να πάμε πάρα πολύ καλά. Και να έχουμε μία καλή σεζόν». Ο παλιά δόξα του ΠΑΣ, ο Εδουάρδος Κοντογιωργάκης που παρέδωσε τη φανέλα στον Τσάβες, τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου χαρά που πάλι έχουμε ένα ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή. Ελπίζω να είναι όσο καλός, όσο ήταν και τις άλλες χρονιές. Γιατί και πέρυσι με τον Ντε Βινσέντι γράψαμε μία χρυσή σελίδα μαζί σας όπως ήταν παλιά με κάποιους ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή. Να βοηθήσει εσάς ο Τσάβες και να τον βοηθήσετε και εσείς, και όταν φύγει για Αργεντινή να μιλάει όπως και οι άλλοι, για αυτή την ομάδα με τα καλύτερα λόγια».

Τάσος Κρητικός: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ και με τη σειρά μου να ευχηθώ τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες».

Πηγή φωτογραφίας: sportsioannina



«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved