ΠΑΟΚ στο 1ο, ΠΑΟΚάρα στο 2ο!

ΠΑΟΚ στο 1ο, ΠΑΟΚάρα στο 2ο!

Δύο διαφορετικά πρόσωπα επέδειξε χθες ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, αναθαρρώντας μετά το τέρμα του Βασίλη Κουτσιανικούλη που τον έβαλε και πάλι στο παιχνίδι στο 44'.

Στο πρώτο μέρος ήταν φλύαρος, υπέπεσε σε ανούσια λάθη κυρίως αμυντικά, μέτρησε πολλές αβέβαιες μεταβιβάσεις, για να επιστρέψει στο δεύτερο εμφανώς βελτιωμένος  και αποφασισμένος για τη νίκη.

Τελικά, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιτόλο πήρε το θετικό αποτέλεσμα με 2-1, αφού ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 12ο λεπτό της συνάντησης με σουτ του Τζεμπούρ. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Δικέφαλος δεν μπορούσε παρά να σκέφτεται παράλληλα την αναμέτρηση Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ.

Η απόδοση των παικτών

ΚΡΕΣΙΤΣ
Σταθερός, απέφυγε τα λάθη, δεν αιφνιδιάστηκε πέραν του τέρματος του Ολυμπιακού, όταν βρέθηκε εκτεθειμένος απέναντι στον Τζεμπούρ και αναμενόμενα δεν κατάφερε να αντιδράσει.

ΕΤΟ
Μέτριος έως κακός σε ένα ακόμη παιχνίδι σε ότι αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα, έχασε πολλές προσωπικές μονομαχίες, στα θετικά του το σουτ που επιχείρησε στο 48' και κόντραρε στο δοκάρι.

ΤΣΙΡΙΛΟ
Είχε μία κεφαλιά, ανασταλτικά δεν πήγε άσχημά, όπου χρειάστηκε αποσόβησε τους κινδύνους.

ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ
Ασταθής, έκανε ανεπίτρεπτο λάθος στη φάση του γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, όταν πούλησε τη μπάλα στον Ιμπαγάσα κι εκείνος με τη σειρά του έβγαλε τετ α τετ τον Τζεμπούρ και δεν ήταν η μοναδική φορά που υπέπεσε σε σφάλμα. Ευτυχώς για τον ίδιο η ομάδα του δεν πλήρωσε την αγνώριστη εικόνα του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

ΣΑΒΙΝΙ
Παρότι αναποτελεσματικός σε ό,τι αφορά την αμυντική του συμπεριφορά, έσωσε τον ΠΑΟΚ από το 2-0 στο 44', όταν απομάκρυνε πάνω στη γραμμή τέρματος το σουτ του Ρόμενταλ.

ΒΙΤΟΛΟ
Μέτρησε έξι λάθη, όμως έδειξε πως βρίσκει τα πατήματά του, βρήκε τον εαυτό του, ενίσχυσε σημαντικά το χώρο του κέντρου, έτρεξε, είχε 14 τέλειες πάσες, ευστόχησε στο πέναλτι και αναδείχθηκε.

ΓΚΑΡΣΙΑ
21 μεταβιβάσεις! Ηγέτης για μία ακόμη φορά βοήθησε και επιθετικά, στήριξε στα αριστερά τον Κουτσιανικούλη, ενώ αμυντικά έκανε μόλις 2 λάθη.

ΦΩΤΑΚΗΣ
Στα 58' που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να απειλήσει από τα δεξιά, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Χάβος αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει με τον επιβαρυμένο Σαλπιγγίδη.

ΙΒΙΤΣ
Επιχείρησε μία κεφαλιά, μπορεί γενικά να μην φάνηκε ιδιαίτερα τα στατιστικά του, όμως, μιλούν για 18 πάσες, στη δεύτερη θέση μετά τον Γκαρσία.

ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ
Βελτιωμένος σε ένα ακόμη παιχνίδι, εκτός από την καλή του δουλειά στην αριστερή πλευρά, έδειξε πάθος και μαχητικότητα στο γκολ της ισοφάρισης. Ένα πρόσωπο που άργησε να δείξει τα θετικά του στοιχεία και πλέον φωνάζει "παρών" ολοένα και πιο δυνατά.

ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ
Είχε μία καλή ευκαιρία και ένα σουτ στο 51', μπορούσε να το πιάσει πιο δυνατά όμως και να χριστεί σκόρερ για τη δική του ψυχολογία.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ
Μπήκε με δόση ρίσκου, αλλά η παρουσία του άλλαξε ολόκληρη την εικόνα του παιχνιδιού. Κέρδισε έξυπνα και το πέναλτι που έδωσε την ευκαιρία στον Δικέφαλο να πάρει το τρίποντο επιστροφής στην πεντάδα. Είναι αναμφισβήτητα ο πολυτιμότερος του φετινού ΠΑΟΚ.

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
Αγωνίστηκε για 27' και κράτησε δυνάμεις για το ματς με την ΑΕΚ, χωρίς να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Χθες, φάνηκε, ότι ακόμα και με πλήρες ρόστερ ο Χάβος τον υπολογίζει, αφού ακόμα και ως επιτελικός χαφ μπορεί να προσφέρει λύσεις. Δεδομένης της παρουσίας του διδύμου Γκαρσία-Βιτόλο πρέπει να δουλέψει σκληρά για να παραμείνει στα πλάνα του προπονητή του.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved