Ενδίδει στο... φλερτ της ΑΕΚ

Ενδίδει στο... φλερτ της ΑΕΚ

Μετά το πέρασμά του από Ανόρθωση και Μαρίτιμο ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι πιθανό να ενδώσει στο… «φλερτ» της ΑΕΚ.

Η παρουσία του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (02/03) για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε κατά κάποιο τρόπο πως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς της ΑΕΚ για την απόκτησή του με τον ίδιο να το σκέφτεται σοβαρά. Άλλωστε η παρουσία του σε Ανόρθωση και Μαρίτιμο τον τελευταίο χρόνο δεν φάνηκε να τον ικανοποίησε και δεν αποκλείεται να θεωρεί πως στον Δικέφαλο θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.

Το ξεκίνημα και το… άλμα

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Πανιώνιο Καλλιθέας και εντάχθηκε στο ρόστερ του Πανιωνίου αγωνιζόμενος στη μεγάλη κατηγορία, το 2001. Γρήγορα κέρδισε μια θέση στην ενδεκάδα των «κυανέρυθρων» και κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του.
Οι «μεγάλοι» δεν άργησαν να τον εντάξουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο και το καλοκαίρι του 2005 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού μαζί με τον τότε συμπαίκτη του στον Πανιώνιο, Αλέξανδρο Τζιόλη και για δυο χρόνια ήταν από τα βασικά στελέχη των «πρασίνων» συμπληρώνοντας μέχρι το 2007 54 συμμετοχές και 14 τέρματα.

Ξενιτιά και ΑΕΚ

Όμως τον Ιανουάριο του 2008 κι ενώ είχε χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» αποφασίζει να απαντήσει θετικά στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης που τον αποκτά με τη μορφή δανεισμού. Ούτε στο γερμανικό σύλλογο καθιερώνεται και το καλοκαίρι του ίδιου έτους επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.
Ωστόσο στην Παιανία την περίοδο 2008-09 μετράει μόλις 16 συμμετοχές και 4 τέρματα. Μάλιστα η θέση του γίνεται ακόμη πιο επισφαλής μετά την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος όπως ήταν αναμενόμενο μειώνει το χρόνο συμμετοχής του 26χρονου τότε σέντερ φορ.

Το γεγονός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ αλλά το ενδιαφέρον που εξέφρασαν οι «κιτρινόμαυροι» δεν προχώρησε. Αξίζει πάντως να επισημανθεί πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά από σχετική ερώτηση είχε εκφραστεί θετικά για την περίπτωση του παίκτη τονίζοντας «Είναι μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζουμε ο Μάντζιος. Δεν έχω μιλήσει με τον παίκτη. Δεν έχουμε έρθει σε επαφή. Είναι ένας παίκτης που έχει τα στοιχεία που θέλουμε και εξετάζουμε την περίπτωση του».

Κύπρος και Πορτογαλία

Έτσι, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού παίρνουν την απόφαση να τον δώσουν δανεικό στην Ανόρθωση. Με τη φανέλα της «κυρίας» του κυπριακού ποδοσφαίρου στο δεύτερο μισό της σεζόν 2009-10 συμπληρώνει 14 συμμετοχές πετυχαίνοντας 6 τέρματα. Όμως δεν ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς του κι έτσι επιστρέφει στην Παιανία.

Η «Οδύσσειά» του όμως συνεχίζεται καθώς ο επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η Μαρίτιμο. Ωστόσο ένας τραυματισμός τον θέτει εκτός δράσης και οι ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου αποφασίζουν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον παίκτη κάτι το οποίο δεν τον βρήκε σύμφωνο. Μάλιστα οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στα δικαστήρια προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους καθώς ο Μάντζιος διεκδικεί ποσό περίπου 100.000 ευρώ που προβλέπεται από το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved