Υφαντής: «Ντροπή από γιορτή το ποδόσφαιρο»

Υφαντής: «Ντροπή από γιορτή το ποδόσφαιρο»

Τον προβληματισμό του για τα επεισόδια στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Ηλίας Υφαντής.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επισήμανε πως έπρεπε να ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα, ενώ επισήμανε πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν θα επέτρεπε να γίνουν τέτοια πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Υφαντή στον NovaΣΠΟΡ FM:

«Πρόκειται για μία κόλαση. Είναι απαράδεκτα αυτά που συνέβησαν και είναι ντροπή. Έχουν αλλάξει οι εποχές και νομίζω ότι για αυτή την κατάσταση ευθύνονται το Κράτος και μετά οι παράγοντες των ομάδων. Θεωρώ ότι η ενημέρωση που υπήρξε από τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον κ. Μπιτσαξή, ότι υπάρχει κίνδυνος κάποιον καταστάσεων και καλό θα ήταν να μην γίνει το παιχνίδι. Δεν θέλεις να υπάρξει αναβολή, τότε πάρε δρακόντεια μέτρα.

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα πώς πέρασαν όλα αυτά τα πράγματα μέσα στο γήπεδο, πώς βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι στα επίσημα, πώς έγινε όλη αυτή η ιστορία. Νιώθω ειλικρινά ντροπή και εκείνο που θέλω να πω είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέχουν τον τρόπο και αυτά που λένε. Χρειάζεται περισσότερο σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Σε αυτή την περίπτωση θεωρώ ότι είμαστε ζωντανό παράδειγμα

Θα σας πω μία ιστορία. Όταν ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τον Άγιαξ στη Λεωφόρο, είχα πάει εκεί με τον “Στρατηγό” (τον Δομάζο), πήρα σημαία του Παναθηναϊκού και φώναζα “ΠΑΟ”. Γιατί είμαι Έλληνας και ήθελα να κερδίσει μία ελληνική ομάδα. Ποιος κάνει κάτι ανάλογο σήμερα; Για εμένα δεν αλλάζουν οι εποχές, αλλά οι άνθρωποι.

Δεν μπορώ να παραλείψω και προκαλώ τον οποιονδήποτε πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχε φτάσει ποτέ σε αυτό το χάλι ο Παναθηναϊκός; Θα επέτρεπε η οικογένεια Βαρδινογιάννη να γίνει αυτό το πράγμα που έγινε; Τα επέτρεψαν όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Δεν μπορούσαν να δώσουν εντολή να γίνει αυστηρός έλεγχος. Να μην έμπαινε ούτε τσιγάρο μέσα, αφού ήταν γνωστό εδώ και μέρες.

Για εμένα υπήρξε ένα οργανωμένο σχέδιο, αφού μπήκαν με τόσα πράγματα μέσα στο γήπεδο και έκαναν τα επεισόδια. Όλοι δεν έδειξαν την προσοχή που έπρεπε, όχι μόνο η αστυνομία. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και πλέον έχει καταντήσει ντροπή. Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός ήταν τα δύο πράγματα που είχαμε από τους αρχαίους σε όλους μας της ζωής και ο αθλητισμός είναι πολιτισμός».



Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
Οδηγίες της Βρετανικής αστυνομίας στους οπαδούς της Άστον Βίλα
Οδηγίες της Βρετανικής αστυνομίας στους οπαδούς της Άστον Βίλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved