Μασάδο: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με Ολυμπιακό»

Μασάδο: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με Ολυμπιακό»

Ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Μανουέλ Μασάδο, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του θα κάνει ότι μπορεί για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μιλώντας στην Nova, ο Μανουέλ Μασάδο αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό: «Συνεχίζουμε τα δύσκολα παιχνίδια, πόσο μάλλον το ερχόμενο με τον Ολυμπιακό που από ότι έχω παρατηρήσει είναι η ομάδα η οποία βρίσκεται στη καλύτερη φόρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα παίξει μέσα στην έδρα της για να υπερασπίσει την πρώτη θέση την οποία κατέχει αυτή τη στιγμή, επομένως είναι ένα παιχνίδι με πάρα πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας».

Όσον αφορά στην αποχή των ποδοσφαιριστών του είπε: «Σίγουρα τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίσαμε ήταν αρκετά σοβαρά, όσον αφορά την εξέλιξη της εβδομάδας. Παρόλα αυτά με τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε: «Ένα πάρα πολύ υψηλής δυσκολίας παιχνίδι, ένα παιχνίδι όμως στο οποίο εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με πολύ ποιότητα, όσον αφορά τα ατομικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα ο παράγοντας έδρα θα παίξει τον δικό του ιδιαίτερο ρόλο. Η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στη πρώτη θέση και σίγουρα θα θέλει να την υπερασπιστεί μέσα στην έδρα του».

Αναφορικά με την εμφάνιση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ, τόνισε: «Η ομάδα χρειάστηκε να ξεκινήσει με πάρα πολλές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ. Ελπίζω οι συνθήκες του επόμενου παιχνιδιού να μην μας αναγκάσουν να προβούμε και πάλι σε πολλές αλλαγές μαζί. Παρόλα αυτά η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε αρκετά τυχερή και από κει και πέρα διόρθωσε κάποια κακώς κείμενα στο παιχνίδι, το εκμεταλλεύτηκε αυτό και από τη στιγμή που αντίπαλη ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις, κάναμε εμείς τη φάση και κερδίσαμε! Αυτή τη στιγμή κόντρα σε μια ομάδα πολύ πιο φορμαρισμένη από την ΑΕΚ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάλι κάποια προβλήματα.

Θεωρώ όμως ότι η ομάδα, αν είναι προσεκτική, ελπίζω να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι το αποτέλεσμα που είχαμε στο τελευταίο ματς! Η ομάδα πρέπει να κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βέβαια, εμείς σαν προπονητικό επιτελείο, δεν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε αυτό. Ήρθαμε σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα και κοιτάμε συνολικά, σαν έναν κύκλο, τους 14 αγώνες που έχουμε με αυτή την ομάδα.

Ήμασταν αρκετά πίσω, έχουμε κλείσει αρκετά την ψαλίδα με αυτούς που προπορεύονται, αλλά για εμάς (σ.σ. το τεχνικό τιμ) δεν υπάρχει το «κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», αλλά κοιτάμε έναν κύκλο παιχνιδιών. Κάνουμε έναν ιδιαίτερο προγραμματισμό, ώστε να διαχειριστούμε καλύτερα το υλικό για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό στόχο που είναι η είσοδος στα play offs».

Τέλος, για την κούραση που θα έχει ο Ολυμπιακός, υποστήριξε: «Αν είμαστε έξυπνοι, δεν πρέπει να εστιάσουμε στην κόπωση που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός. Εξάλλου μια ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου, ξέρει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις της, την ενέργειά της, αναλόγως το παιχνίδι. Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ την ομάδα του Ολυμπιακού.

Έχω δει τα 6-7 τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού και έχω παρατηρήσει πως κάνουν ένα αρκετά μεγάλο ροτέϊσον, αρκετές αλλαγές, τριών, τεσσάρων, ακόμα και πέντε ποδοσφαιριστών. Παρ όλα αυτά η ομάδα καταφέρνει να διατηρεί τη συνοχή της με υψηλό βαθμό απόδοσης.

Έτσι, λοιπόν, δεν εστιάζουμε στην κούραση η οποία θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει. Θα επαναλάβω για τρίτη φορά, πως αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας η οποία θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις να κρατήσει τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα».       



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved